شماره ۳۲۶۴ | ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۴ دي
صفحه را ببند
میز خبر

دیدار رئیس دفتر برنامه جهانی غذا در ایران با وزیر خارجه
عراقچی: مدیریت بحران انسانی در غرب آسیا نیازمند همکاری‌ کشورهای اروپایی است

سیدعباس عراقچی، وزیر خارجه در دیدار با مایسا الغریباوی، رئیس جدید دفتر برنامه جهانی غذا مدیریت بحران انسانی به خصوص وضعیت آوارگان و مهاجران در منطقه غرب آسیا را نیازمند همکاری‌های همه‌جانبه در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی به خصوص از سوی کشورهای اروپایی دانست. مایسا الغریباوی، رئیس جدید دفتر برنامه جهانی غذا در آغاز ماموریت خود در جمهوری اسلامی ایران با سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه دیدار و استوارنامه خود را تسلیم کرد.
  الغریباوی در این دیدار با ارائه گزارشی از برنامه‌های این سازمان جهانی فعال در امور بشردوستانه در زمینه امنیت غذایی و همچنین تشریح مشکلات و موانع فراروی این نهاد در منطقه، خواستار تداوم تعامل و همکاری جمهوری اسلامی ایران با این نهاد جهت پیشبرد وظایفش در ایران و منطقه‌ شد.
وی با قدردانی از جمهوری اسلامی ایران به خاطر پذیرش میلیون‌ها نفر از اتباع افغانستانی اعم از مهاجر و آواره، بر تعهد برنامه جهانی غذا برای پشتیبانی از ایران به عنوان یکی از بزرگ‌ترین کشورهای میزبان پناهندگان تاکید کرد.
وزیر امور خارجه نیز ضمن آرزوی موفقیت برای   الغریباوی در مسئولیت جدید، بر تداوم رویکرد دولت ایران در همکاری و تعامل با نهادهای مختلف تخصصی یا وابسته به سازمان ملل متحد از جمله برنامه جهانی غذا تاکید کرد.
عراقچی همچنین مدیریت بحران انسانی به خصوص وضعیت آوارگان و مهاجران در منطقه غرب آسیا را نیازمند همکاری‌های همه‌جانبه در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی به خصوص از سوی کشورهای اروپایی دانست.
 

نایب رئیس انجمن داروسازان تهران: داروخانه‌ها ۳ همت چک برگشتی دارند
 نایب رئیس انجمن داروسازان تهران با اشاره به وجود ۳ هزار میلیارد تومان چک برگشتی داروخانه‌های خصوصی کشور، گفت: از بیمه‌ها انتظار می‌رود هر چه سریع‌تر مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت کنند تا ارائه خدمات دارویی به مردم مختل نشود.   محمدرضا مرادی روز گذشته در نشست خبری که در محل انجمن داروسازان تهران برگزار شد، افزود: با توجه به اینکه اخیرا اصلاحیه قیمت دارو اتفاق افتاده است، اکنون کسی دنبال سوداگری و افزایش سود نیست بلکه صاحبان صنایع دارویی و داروخانه ها  می‌خواهند تولید برای آنها زیان ده نباشد و دغدغه و نگرانی برای دسترسی بیماران به دارو ایجاد نشود. وی با اشاره به وجود حدود ۲۷۹ قلم کمبود دارویی در کشور، اظهار داشت: عمده این کمبودها شامل آمپول ها، شیاف‌ها و داروهای تزریقی، آنتی بیوتیک و برخی داروهای خوراکی است و با انباشت مطالبات داروخانه‌ها و عدم پرداخت به موقع آنها از سوی سازمان‌های بیمه گر ، توان تولید نیز مختل می شود.


تعداد بازدید :  63