شماره ۳۲۳۸ | شنبه 24 آذر 1403
صفحه را ببند
اسیدهای چرب ضروری و غیر ضروری برای سلامتی بدن

مطالعات جدید نشان می‌دهد غذایی که می‌خورید ممکن است بر توانایی بدن شما برای مبارزه با سلول‌های سرطانی تاثیر بگذارد. وجود مقادیر زیاد اسیدهای چرب امگا-۶ در بدن، که ممکن است از طریق مصرف غذاهای فوق ‌فرآوری ‌شده وارد بدن شده باشد، می‌تواند خواص ضد التهابی و ضد توموری اسید چرب ضروری دیگری به نام امگا-۳ را تحت تاثیر قرار دهد و آن‌ها را تضعیف کند. هر روز جهش‌هایی در دستگاه گوارش رخ می‌دهد و معمولاً این جهش‌ها به سرعت توسط سیستم ایمنی بدن با کمک مولکول‌ها یا واسطه‌هایی از امگا-۳ مهار می‌شوند. اما اگر بدن برای سال‌ها در معرض التهاب مزمن ناشی از نوعی امگا-۶ قرار گیرد که معمولاً در غذاهای فرآوری ‌شده و ناسالم یافت می‌شود، شانس تثبیت شدن جهش‌ها افزایش می‌یابد و مقابله بدن با آن‌ها دشوارتر می‌شود.
متاسفانه بسیاری از افراد در بدن خود عدم تعادل قابل توجهی بین اسیدهای چرب امگا-۶ و امگا-۳ دارند. هر دو اسیدهای چرب غیراشباع شده امگا-۳ و امگا-۶ برای سلامت انسان ضروری هستند. بدن شما نمی‌تواند این اسیدها را به‌تنهایی بسازد و باید آن‌ها را از طریق غذاهایی که می‌خورید تامین کند. به طور مثال ماهی‌های چرب مانند خال مخالی، شاه‌ماهی و ساردین منابع خوبی از امگا-۳ هستند. از طرفی رژیم غذایی مبتنی بر فست‌فودها سرشار از اسیدهای چرب امگا-۶ است. اسید لینولئیک هم نوعی اسید چرب امگا-۶ است که در روغن‌های ذرت، بادام‌زمینی، سویا و آفتابگردان یافت می‌شود. اسیدهای چرب امگا-۶ برای حفظ سلامت بدن ضروری هستند، متابولیسم را تنظیم، سلامت استخوان‌ها را تقویت می‌کنند. اما مقدار زیاد امگا-۶ باعث بروز التهاب در بدن شده و مشکل از همین جا آغاز می‌شود.  

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  62