شماره ۲۹۴۳ | چهارشنبه 24 آبان 1402
صفحه را ببند
به‌کارگیری دستاوردهای شهید طهرانی‌مقدم در پهپادها و جنگنده‌ها

جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه در حوزه نظامی بسیاری از دستاوردهای شهید مقدم در سایر محصولات دفاعی مانند پهپادها و جنگنده‌ها به‌کارگیری شد، گفت: «ایشان ارتباط خوبی با حوزه‌های غیرنظامی داشت و شرکت‌های متعددی را در این زمینه خلق و اداره کرد.»
سردار سیدمهدی فرحی به بررسی آخرین تحولات و دستاوردهای دفاعی کشور به‌خصوص در حوزه‌های موشکی و هوایی پرداخت و گفت: «شهید حسن طهرانی‌مقدم یکی از اسطوره‌های دفاع‌مقدس و از پیشتازان حوزه موشکی کشور بودند. ایشان وارد عرصه‌هایی شد که خیلی‌ها می‌گفتند نشدنی است. زمانی که شهید مقدم می‌خواست وارد حوزه موشک‌های برد بلند شود عده‌ای می‌گفتند «ما موشک‌های اسکاد B و C با بردهای 200تا 300کیلومتر را در اختیار داریم و صحبت کردن روی بردهای 1000و 2000کیلومتر امکان ندارد”. وقتی ایشان روی دقت‌افزایی و نقطه‌زنی صحبت کردند برای همه در حد یک رؤیا و آرزو بود. اینطور مطرح می‌شد که «این کار را فقط روس‌ها آن‌هم روی موشک‌های بالستیک سوخت جامد با برد 300کیلومتر انجام داده‌اند و برای بردهای بالاتر امکان‌پذیر نیست»، اما همه این کارها شد و این هم به‌دلیل اخلاص و پشتکار شهید و همکاری بسیاری از متخصصان به‌دلیل اخلاق نیکوی ایشان با شهید مقدم بود.»
جانشین وزیر دفاع ادامه داد: «همچنین شهید مقدم همکاری خوبی با وزارت دفاع داشتند و ما نیز همکاری بسیار مناسبی در حوزه انتقال فناوری، نیروی انسانی و ظرفیت‌ها داشتیم. این هم باعث هم‌افزایی توانمندی‌ها و بهتر شدن خروجی‌ها می‌شد. به این ترتیب بود که شهید مقدم به همه خواسته‌هایی که داشت رسید و رهبر انقلاب فرمودند «شهید مقدم هر قولی را به ما داد، عملی کرد”. ایشان نقش یک پیشران را داشت که حرکت می‌کرد و بخش‌های توسعه فناوری را به‌دنبال خود می‌کشید و از این حیث هم نقش بی‌بدیلی داشت. سرریز فناوری‌های به‌دست‌آمده توسط شهید مقدم وارد حوزه‌های نظامی و غیرنظامی می‌شد و ما توانستیم در حوزه‌های صنعت نفت و گاز، مترو، معادن و خودروسازی از این فناوری‌ها استفاده کنیم.»
سردار فرحی با ابراز اینکه در حوزه نظامی هم بسیاری از دستاوردهای شهید مقدم در سایر محصولات دفاعی مانند پهپادها و جنگنده‌ها به‌کارگیری می‌شد، افزود: «شهید مقدم آنچه را بیش از هر چیز دیگری برای ما به‌میراث گذاشت همین جمله «ما می‌توانیم بود.» شهید طهرانی‌مقدم در حقیقت برای ما جرئت و جسارت را به‌میراث گذاشت و به متخصصان منتقل کرد.»

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  120