| علی حسینی | متخصص طبسنتی|
انار سرشار از آنتیاکسیدان است و از بروز برخی سرطانها پیشگیری میکند، همچنین مصرف آن به کاهشوزن، سلامتدندان، شستوشوی معده و سلامتقلب کمک میکند. این میوه سرشار از آنتیاکسیدان است و به همین دلیل در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطانها موثر است. این میوه را میتوانیم بهعنوان یک آنتیسرطان بهخصوص در سرطانهای پروستات و سینه معرفی کنیم.
همچنین این میوه باعث کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی میشود چراکه به کاهش کلسترولخون کمک میکند.
افرادی که به دنبال کاهشوزن هستند، مصرف انار را در برنامه خود قرار دهند چراکه مصرف انار به حفظ وزن مناسب و کاهش آن کمک میکند.
انار سرشار از ویتامین C و پتاسیم است. مصرف این میوه به سلامت و تحکیم دندانها و لثهها کمک میکند و برای افرادی که به اسهال دچار شدهاند، مفید است.
مصرف روزانه آب انار به کاهش بیماری فشارخون کمک میکند و جریان خونرسانی را به قلب بهبود میبخشد، همچنین آنتیاکسیدانهای موجود در آن از لختهشدن خون جلوگیری میکند.
انار بهعنوان یک میوه شستوشو دهنده معده و پاککننده آن مطرح است و بدبویی دهان و زرد شدن دندانها را از بین میبرد. از انار ترش نیز میتوان در کاهش قند خون و قطع سکسکه استفاده کرد و از انار شیرین در درمان سرماخوردگی، تقویت معده و ریه، رفع حساسیت و مسمومیت، بهبودی درد گوش و گرفتگی صدا و برطرفکردن آبریزش چشم، خارشپوست، خونریزی رحم و کمخونی استفاده کرد.
بهندرت میوهای را مانند انار میتوان یافت که خواص بسیاری داشته باشد. با وجود تمام این خواص، خوردن انار برای کسانی که به زخممعده و روده دچار شدهاند مضر است و زیادهروی در خوردن آن باعث ایجاد یبوست، ناراحتیهای معده و گلودرد میشود بنابراین افرادی که به ناراحتیهای ریوی دچارند، در مصرف آن باید احتیاط کنند.