شماره ۱۰۵۰ | ۱۳۹۵ شنبه ۹ بهمن
صفحه را ببند
اظهارات رضا کیانیان درباره شرکت در یک تبلیغ و عباس جدیدی
شما برای نصیحت کردن انتخاب نشده‌اید!

شهروند | عکس رضا کیانیان این روزها درسطح شهر درتبلیغات یک دمنوش گیاهی در بیلبوردهای شهر خودنمایی می‌کند. این بازیگر در پاسخ به ایسنا، درباره دلایل‌اش برای پذیرش این تبلیغات گفت: «این روند درمیان بازیگران درجهان مرسوم است و چیز غریبی نیست! بعضی بازیگران، کالایی را که به شخصیت اجتماعی‌شان نزدیک‌تر هست را تبلیغ می‌کنند، مثلا یک تبلیغی هست درباره قهوه که آل‌پاچینو آن را تبلیغ می‌کند؛ آل‌پاچینو یک بازیگری است که کافه‌نشین است و قهوه‌خور! بنابراین این تبلیغ خیلی به او می‌نشیند.» او ادامه داد: «دراین سال‌ها چندین شرکت به من پیشنهاد کردند که برای آنها تبلیغ کنم اما هیچ‌ کدام از آنها تا به‌حال با شخصیت اجتماعی من جور نبوده است، اما این تبلیغ اخیر با شخصیت اجتماعی‌ام و برندی که از خودم ساختم، جور است.» او در ادامه سخنانش مطرح کرد: «سال‌های پیش که آقای جمشید مشایخی برای یک کولر گازی تبلیغ کرد، خیلی‌ها به او حمله کردند ولی من از ایشان دفاع کردم و یک مقاله نوشتم که چرا نباید ایشان تبلیغ یک محصولی را انجام بدهند؟! این حق هر بازیگر و آدم مشهوری است که این کار را انجام بدهد.» کیانیان گفت: «بعد از آن یک دوره‌ای وزارت ارشاد، اجازه نداد بازیگران تبلیغ بکنند تا دوباره شرایط فراهم شد و بازیگرانی چون بهرام رادان، محمدرضا گلزار و... این کار را انجام دادند و من ازهمان مقطع موافق بودم که این کار باید انجام بشود.» رضا کیانیان همچنین در واکنش به صحبت‌های عضو شورای شهر تهران گفت: «آقای جدیدی! با وجود این‌که صحبت‌های شما را برخی به طنز گرفتند، ولی من منظور شما را خوب فهمیدم. شما می‌خواهید بگویید من که بازیگر هستم، چه ربطی دارد که درباره مسائل شهری و شهرنشینی صحبت کنم؟ قاعدتا من شهروند تهران هستم و براساس حقوق شهروندی هم می‌خواهم و هم می‌توانم درمورد مسائل شهری صحبت کنم.» این هنرمند در ادامه گفت: «آقای عباس جدیدی به شما رأی داده شده، من نه، بخشی از شهروندان، شما را انتخاب کردند تا بروید پیگیر مسائل شهری باشید و کاری بکنید که اوضاع شهر ما بهتر شود پس در نتیجه از شما انتظار داریم، وقتی فاجعه پلاسکو پیش آمد، بیایید و توضیح بدهید، بیایید بگویید ما چه کارهایی کرده بودیم و چه کارهایی را نکرده بودیم و اگر نکردید، عذرخواهی کنید و اگر کردید، توضیح بدهید، اما ما تاکنون از شورای شهر هیچ توضیحی نشنیدیم، فقط آمدند و گفته‌اند. ما قبلا گفته بودیم که این‌گونه است؛ باشد گفته بودید ولی وقتی می‌دانستید این‌قدر خطرناک است، چرا پیگیری نکردید، چرا شهردار را موظف نکردید، چرا به مجلس نبردید و چرا آن را علنی نکردید و... فقط گفته بودید شما وظیفه‌تان این نیست که فقط بگویید، شما وظیفه‌تان این است که کار انجام بدهید و پیگیری کنید. به ‌هرحال آقای جدیدی، از شما می‌خواهم با این‌که از من دلخورید، اما بیایید و توضیح بدهید که چه کاری برای شهر انجام داده‌اید و توضیح بدهید با تخصصی که دارید، چه کارهایی برای بهترشدن اوضاع این شهر کرده‌اید؟!»
رضا کیانیان با اشاره به برخی اظهارات مطرح‌شده، گفت: «به تازگی از من خواسته‌اید هر سناریویی را که دست من دادند، اجرا نکنم. به شما می‌گویم. شخصیت من در دنیای سینما، دقیقا همین‌طور است. در انتخاب‌هایم سختگیر هم هستم، بروید و تحقیق کنید، اما اگر منظورتان دنیای سیاست و سناریوهای سیاسی است، باید ثابت کنید که به من سناریو داده می‌شود و سند داشته باشد که از کجا و ازطرف چه کسانی! چون این تهمت است و قابلیت پیگیری دارد.»
این هنرمند درپایان مطرح کرد: «آقای جدیدی، فرافکنی نکنید! یعنی به جای این‌که به من نصیحت کنید، درمورد جایگاه و مسئولیت‌هایتان جوابگو باشید. توپ در زمین شماست! شهر آسیب‌دیده. نه فقط با ریزش ساختمان پلاسکو. با هوای آلوده، با پارازیت‌های گوناگون، با ترافیک، با گسترش بی‌رویه، با کودکان کار. با کارتن‌خوابی، با کمبود فضاهای ورزشی و فرهنگی، با رشد بیکاری، با رشد سرطان...... باز هم بشمارم؟! شما باید جوابگوی این معضلات باشید و درقبال رأیی که به شما داده شده و حقوق موقعیتی که به دست آورده‌اید، کار کنید و پاسخگو باشید و مواظب کلماتی که به کار می‌برید، باشید. شما نماینده مردم و عضو شورای ابر شهر تهران هستید. به جای نصیحت به من و همکاران محترم من، آن هم با ادبیاتی که ما متوجه نمی‌شویم، وظیفه‌تان را انجام دهید. شما برای نصیحت‌کردن انتخاب نشده‌اید!»

 


تعداد بازدید :  342