مدیر یک رستوران زنجیرهای سوشی در حراج سالانه ماهیهای غول پیکر در توکیو، برای یک ماهی تن که 460 پوند وزن داشت، بیش از 500 هزار یورو پرداخت کرد. کیوشی کیمورا، مدیر یک رستوران زنجیرهای در ژاپن است. او در حراج سالانه ماهیهای تن غول پیکر که در سال نو برگزار میشود، توانست یک ماهی را که با نام «شاه ماهی تن» شناخته میشود، با پرداخت 518 هزار یورو از آن خود کند. سرآشپز رستوران او نیز این ماهی را قطعه قطعه کرد تا آن را به عنوان گل سرسبد رستوران برای مشتریانی که منتظر خوردن آن هستند، آماده کند. کیمورا عقیده دارد مبلغی که برای شاه ماهی تن پرداخت کرده کمی زیاد است اما خوشحال است که توانسته یک ماهی تن با اندازه خوب را صاحب شود تا بهترینها را به مشتریانش بدهد. البته به گزارش «دیلیمیل» پرداخت پول زیاد برای یک ماهی به عادتی برای کیمورا تبدیل شده است. او سال 2013 هم با پرداخت 1/1 میلیون یورو برای یک ماهی تن درحال انقراض رکوردهای قبلی را شکسته بود.