شماره ۱۰۳۳ | شنبه 18 دي 1395
صفحه را ببند
500 هزار یورو برای یک ماهیِ تُن

مدیر یک رستوران زنجیره‌ای سوشی در حراج سالانه ماهی‌های غول پیکر در توکیو، برای یک ماهی تن که 460 پوند وزن داشت، بیش از 500 هزار یورو پرداخت کرد. کیوشی کیمورا، مدیر یک رستوران زنجیره‌ای در ژاپن است. او در حراج سالانه ماهی‌های تن غول پیکر که در سال نو برگزار می‌شود، توانست یک ماهی را که با نام «شاه ماهی تن» شناخته می‌شود، با پرداخت 518 هزار یورو از آن خود کند. سرآشپز رستوران او نیز این ماهی را قطعه قطعه کرد تا آن را به عنوان گل سرسبد رستوران برای مشتریانی که منتظر خوردن آن هستند، آماده کند. کیمورا عقیده دارد مبلغی که برای شاه ماهی تن پرداخت کرده کمی زیاد است اما خوشحال است که توانسته یک ماهی تن با اندازه خوب را صاحب شود تا بهترین‌ها را به مشتریانش بدهد. البته به گزارش «دیلی‌میل» پرداخت پول زیاد برای یک ماهی به عادتی برای کیمورا تبدیل شده است. او سال 2013 هم با پرداخت 1/1 میلیون یورو برای یک ماهی تن درحال انقراض رکوردهای قبلی را شکسته بود.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  198