شماره ۱۰۲۵ | ۱۳۹۵ چهارشنبه ۸ دي
صفحه را ببند
گزیده های هفتگی اقتصاد مقاومتی

 2 دی
تأیید رشد اقتصادی کشور از سوی صندوق جهانی پول

جاسم جادری، استاندار هرمزگان گفت: تأیید رشد اقتصادی بالای 6.6‌درصد از سوی صندوق بین‌المللی پول نشان‌دهنده مدیریت و تدبیر دکتر روحانی و تیم اقتصادی دولت تدبیر و امید و پایبندی دوات به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است.  او در یازدهمین نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان که با حضور محمدباقر نوبخت، معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد، افزود: تک‌رقمی کردن تورم توسط دولت تدبیر و امید اقدامی بی‌سابقه در تاریخ کشور است و در دولت یازدهم با وجود همه محدودیت‌های ناشی از تحریم و کمبود منابع، شاخص‌ها نشان‌دهنده این است که در حوزه سرمایه‌گذاری و بهبود فضای کسب‌و‌کار و ایجاد اشتغال، آمارهای موفقی به دست آمده است.

3 دی
ربیعی: باید تا 10‌سال آینده وضع موجود کشور را تغییر داد

علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جانشین رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در خراسان با بیان اینکه کشور به تغییر و پیشرفت نیاز دارد، گفت: باید در محدوده زمانی 5 تا ۱۰‌سال آینده وضع موجود را تغییر داد که برای این تغییر فرصت کمی در اختیار داریم. او در یازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان خراسان‌ شمالی در بجنورد همچنین گفت: ریخت‌و‌پاش‌ها و هدر‌دادن پول و بودجه برای ایجاد اشتغال فایده‌ای ندارد؛ باید توانمندی و مهارت را
افزایش داد.
او اقدامات دولت تدبیر و امید را حمایتگر و تسهیل‌کننده کارها عنوان کرد و افزود: نباید اقدامی بدون برنامه انجام دهیم که جفای تاریخی به نظام شود.

 4 دی
10‌هزار واحد به چرخه تولید برگشت

محمدرضا فیاض، معاون توسعه منابع، مدیریت و امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: 120‌هزار ‌میلیارد ریال تسهیلات اقتصاد مقاومتی در 9 ماه امسال به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط پرداخت شده است.
او افزود: در راستای اجرای برنامه‌های اقتصاد مقاومتی و فرمایش مقام معظم رهبری پیش‌بینی شده بود که امسال هفت‌هزار و 500 واحد تولیدی و صنعتی کوچک و متوسط راکد به چرخه تولید برگردد.
به گفته فیاض از ابتدای‌ سال ‌جاری تاکنون 10‌هزار واحد با دریافت 120‌هزار‌ میلیارد ریال تسهیلات به چرخه تولید بازگشت.

 5 دی
دولت تا 5‌ سال آینده کوچکتر شود

نمایندگان مجلس دولت در راستای حمایت از اقتصاد مقاومتی را ملزم به کوچک‌سازی در 5 سال آینده اجرای برنامه ششم توسعه کردند. بر این اساس نمایندگان در ادامه رسیدگی به لایحه برنامه ششم توسعه ماده ۳۳ این لایحه را به تصویب رساندند که بر اساس آن، دولت موظف است حجم، اندازه و ساختار مجموع دستگاه‌های اجرایی به استثنای مدارس دولتی را در طول برنامه، ‌حداقل به میزان 15‌درصد کوچکتر کند. علاوه بر این نیروهای جدید تنها می‌توانند در قالب قرارداد کار معین (مشخص) یا ساعتی برای اجرای وظایف پست‌های سازمانی، فقط در سقف مقرر در قانون مدیریت خدمات کشوری به کار گرفته شوند .

 6 دی
فروش داروی تقلبی با برند ایران!

عباس کبریایی‌زاده، رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارویی گفت: کیفیت خوب داروی تولید داخل کشور موجب شده تا متقلبان در کشورهای همسایه داروهای خود را با برند ایران به فروش برسانند. او ادامه داد: بیشترین تقلبات دارویی که به نام برند ایران در کشورهای دیگر فروخته می‌شود، مربوط به شمال عراق (کردستان عراق) و افغانستان است.
رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارویی با اشاره به نقش صنعت دارویی در تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: هم‌اکنون صنعت دارویی با 800‌میلیون دلار وابستگی ارزی، 97‌درصد نیاز دارویی جامعه را تأمین می‌کند.

7 دی
تأکید سهم 25درصدی بخش تعاون در برنامه ششم

رضا وفایی‌یگانه، مدیر امور مجلس اتاق تعاون ایران اعلام کرد: در سیاست‌های برنامه ششم توسعه درون‌زا و مردمی‌کردن اقتصاد در اولویت قرار گرفته و همچنین بر تحقق سهم 25‌درصدی بخش تعاون در اقتصاد ملی تأکید شده است. او ادامه داد: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی موارد مهمی در لایحه برنامه ششم توسعه در کمیسیون تلفیق مجلس به تصویب رسید که این موارد شامل تهیه سند کار و الزام دولت به تأدیه بدهی به اشخاص حقیقی و حقوقی خصوصی و تعاونی تأکید شده است و علاوه بر این موارد دیگری نیز به تصویب رسیده است که درمجموع تعاونی‌ها را از نظر قوانین قوی‌تر می‌کند.


تعداد بازدید :  307