شماره ۳۹۶ | دوشنبه 14 مهر 1393
صفحه را ببند
ارتباط مستقیم صداسازی با توانایی شنیداری نوزادان

پژوهش اخیر محققان نشان داده است، توانایی صداسازی در کودکان زیر یک‌سال ارتباط مستقیمی با توانایی شنیداری آنها دارد.   
تحقیقات محققان دانشگاه میسوری نشان داد، اولین گام برای تولید صداهای مختلف توسط نوزاد نیازمند توانایی شنیداری نوزاد است، به طوری‌که نوزاد باید ابتدا صدای گریه کردن خود را گوش کند تا به صداسازی تحریک شود.   
مری فگان، استادیار علوم ارتباطی دانشگاه میسوری دراین‌باره اظهار کرد: شنیدن، حیاتی‌ترین نیاز نوزاد برای شروع صداسازی است، به‌طوری‌که در این تحقیقات مشخص شد وقتی نوزاد صدای خودش را می‌شنود شروع به صداسازی می‌کند.   
وی در ادامه افزود: برای شناخت بیشتر نقش شنیدن در تولید صدا با انجام آزمایش روی 16 نوزاد که محروم از قابلیت شنوایی بودند مشخص شد این نوزادان بدون استفاده از دستگاه تولید صدا که در استخوان پشت‌گوش نصب می‌شود، صدای بسیار کمتری نسبت به کودکان معمولی تولید می‌کنند، اما با استفاده از دستگاه شبیه‌ساز صدا که با استفاده از لرزش، گوش‌درونی را تحریک و تولید صدا در مغز را تداعی می‌کند، مشخص شد نوزادان پس از شنیدن، صدای زیادی از خود تولید می‌کنند.   
نتایج این تحقیقات در مجله Health منتشر شده است. 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  179