پیام تسلیت مقام معظم رهبری در پی درگذشت همسر حجتالاسلام سعیدی
حضرت آیتالله خامنهای در پیامی، درگذشت همسر حجتالاسلام سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تسلیت گفتند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رهبر انقلاب، متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسمه تعالی
جناب حجةالاسلام آقای حاج شیخ علی سعیدی دامت افاضاته
درگذشت همسر مکرمّتان را به جنابعالی و دیگر بازماندگان محترم تسلیت میگویم و رحمت و مغفرت الهی را برای آن مرحومه و صبر و اجر برای خانوادههای مُصاب را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیدعلی خامنهای
۹ مهر ۱۳۹۳
هاشمیرفسنجانی: امضای قطعنامه 598 از فتح بغداد مهمتر بود
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح دیروز در دیدار جمعی از فرهیختگان، فرهنگیان و دانشگاهیان برخی از استانهای کشور با مقایسه اقدام پیامبر اکرم(ص) با تصمیم امام راحل در پایان جنگ عراق علیه ایران، گفت: با قبول قطعنامه 598 یک فتح مبین نصیب ایرانیان شد که به مراتب بهتر از فتح بغداد و سرزمینهای عراق از طریق اشغال نظامی بود. به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، اکبر هاشمیرفسنجانی انتخابات سال 92 را نیز حاصل حضور هوشمندانه مردم دانست و گفت: همه ابزارهای تبلیغاتی در اختیار یک جناح خاص بود، اما مردم نجیبانه به میدان آمدند و اعتدال را انتخاب کردند. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به مطالبات حاضران که خواستار توجه بیشتر دولت به وعدههای انتخاباتی خویش بودند، گفت: دولت به همه شعارها پایبند است، اما مجموعه شرایط را ببینید که چگونه یک اقلیت محدود در مقابل همه اقدامات مثبت حتی انتصابات بر حق دولت هیاهو میکنند.هاشمی افزود: کسانی که همه اقدامات دولت سابق را با همه رسواییها و فسادها تقدیس میکردند، امروز در مقابل هر برنامه دولت فریاد وا اسلاما سر میدهند.وی با بیان شرایط کشور در دولت سابق گفت: با همان روحیهای که قطعنامههای بینالمللی را کاغذپاره میخواندند، قوانین و مصوبات داخلی را زیر پا میگذاشتند که آمار رسمی تخلفات آنان تأسفبرانگیز است. او با بیان اهمیت مذاکرات در تصمیمات سیاسی گفت: تبدیل فضای تهدید و جنگ و تشدید روزافزون تحریم به گفتوگو و آوردن همه آنان به پای میز مذاکره، دستاوردهای سیاستهای دولت یازدهم است. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به چند دور مذاکره ایران با کشورهای 1+5، گفت: دو طرف میدانند فضای سابق، امنیت منطقه و حتی جهان را به خطر میاندازد و تأکید آنان بر مذاکره باید برای رسیدن به راهحلی مناسب جهت پایان دادن به این مناقشات سیاسی باشد.
وزیر ارتباطات: اختلافی با قوای دیگر نداریم اما با فیلترینگ مشکل حل نخواهدشد
محمود واعظی درباره نامه قوه قضائیه به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکههای اجتماعی نظیر واتسآپ، وایبر و تانگو ظرف مدت حداکثر یک ماه، گفت: آنچه همواره برای دولت و همه مسئولان این وزارتخانه در کنار توسعه بااهمیت تلقی شده این است که در کنار اجرایی کردن گسترش این شبکهها، باید با افزایش آگاهی مردم از محتوای مجرمانه موجود در بخشهایی از اینترنت یا شبکههای اجتماعی آنها را به استفاده با احتیاطتر و مراقبت بیشتری از این ابزار ترغیب کرد. به گزارش ایسنا، واعظی تأکید کرد: به همین دلیل ما با قوه قضائیه و همه دلسوزان کشور در این خصوص همنظر هستیم و اختلافی بین ما و دیگران وجود ندارد، هرچند وظیفه نظام و دولت این است که فضای پیشرفت را طوری فراهم کنند تا خانوادهها بتوانند به راحتی از این ابزار استفاده علمی کنند.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به روند روبهرشد تغییرات تکنولوژی گفت: هرچند برخی از کاربران از اپلیکیشنها استفاده صحیح و مناسب میکنند اما در مقابل نیز عده معدودی از کاربران از محتوای این ابزارها به درستی استفاده نمیکنند که باید با فرهنگسازی مناسب آنها را به بهرهگیری درست از این اپلیکیشنها ترغیب کرد. او درباره اینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای پاسخگویی به قوه قضائیه در یکماهه تعیینشده چه اقداماتی انجام داده است، گفت: از یکسال گذشته همه مسئولان با همکاری دانشگاهها و پژوهشگاههای مختلف و با صرف سرمایههای زیاد تلاش کردند تا آلودگیها برطرف شود. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ممکن است یک یا 2 ماه طول بکشد چرا که کار فنی کار پیچیدهای است ولی آنچه وظیفه ما بوده انجام خواهیم داد و تاکنون انجام دادهایم.واعظی گفت: با مسدود کردن شبکههای اجتماعی مشکل حل نمیشود و باید فرهنگسازی کنیم و این تنها با کمک مردم امکانپذیر است و تا زمانی که مردم به کمک ما نیایند هرگز موفق نخواهیم شد.او گفت: اینکه فکر کنیم با بستن شبکههای اجتماعی مشکلات برطرف میشود، اختلاف نظری است که وجود دارد و باید با تعامل با قوه قضائیه به راه حل مشترک برسیم.