مشاور فرهنگی رئیسجمهوری: ایران روابطش را براساس منافع تنظیم میکند
شهروند| دیدار روحانی رئیسجمهوری کشورمان با دیوید کامرون نخستوزیر انگلیس، در نیویورک اگرچه گام مهمی در دیپلماسی جمهوری اسلامی محسوب میشود، اما سخنرانی کامرون در سازمان ملل درست پس از دیدار با روحانی، باعث شد تا برخی جریانهای سیاسی داخل کشور در روزهای اخیر مواضعی را در مقابل دیپلماسی دولت یازدهم مطرح کنند بهطوری که دیداری که پس از 36سال انجام شد، در برخی رسانهها تحتالشعاع سخنان کامرون قرار گرفت و حاشیههای آن همچنان ادامه دارد. روز گذشته خبرگزاری تسنیم گفتوگویی از حسامالدین آشنا منتشر کرد که مشاور فرهنگی رئیسجمهوری در پاسخ به سوالی درخصوص دیدار کامرون و روحانی و اظهارات نخستوزیر انگلیس در مجمع عمومی اظهار داشت: آنچه در جلسه ملاقات و مذاکرات اتفاق افتاده بیان صریح نظرات و اعلام آمادگی دو طرف برای همکاریهای عمیقتر و وسیعتر در زمینههای اقتصادی و مبارزه با تروریسم بوده و تذکراتی نیز مطرح شد. وی گفت: آقای روحانی در این دیدار تذکراتی را بیان داشت که ما متاسفانه مجاز به نقل آنها نیستیم، والّا طرف انگلیسی اگر به یادداشتهای مذاکرات مراجعه کند متوجه میشود پیامهای صریحی را از ایران دریافت کرده است.
سخنگوی وزارت کشوراصلاح قانون انتخابات در دستور کار وزارت کشور قرار گرفت
سخنگوی وزارت کشور از دستور کار وزارت کشور برای اصلاح قانون انتخابات خبر داد و گفت: یکی از پروژههای وزارت کشور در این دوره اصلاح قانون انتخابات است و الان در مرحله تجزیه وتحلیل و کارهای مطالعاتی هستیم. حسینعلی امیری سخنگوی وزارت کشور در گفتوگو با تسنیم از دستور کار وزارت کشور برای اصلاح قانون انتخابات خبر داد و گفت: یکی از پروژههای وزارت کشور در این دوره اصلاح قانون انتخابات است که قانون انتخابات بهروزرسانی شود و الان کار مطالعات آن شروع شده است. وی افزود: قرار است ضعفهایی که در قانون انتخابات فعلی وجود دارد، رفع شود و الان در مرحله تجزیه و تحلیل و کارهای مطالعاتی هستیم. سخنگوی وزارت کشور همچنین در مورد پیشنویس قانون فعالیت احزاب و گروههای سیاسی در مراحل نهایی است، اظهار داشت: آقای وزیر کشور بهزودی پیشقانون فعالیت احزاب و گروههای سیاسی را به دولت تقدیم خواهد کرد که نوآوریهای قابل توجهی دارد و آقای رحمانیفضلی سر فرصت آنها را شرح خواهد داد. امیری با اشاره به اینکه اخیراً جلسه کمیسیون ماده 10 احزاب برگزار شد، گفت: 35 پرونده در این جلسه بررسی شد که 5 پرونده مربوط به احزاب سیاسی بود و 30 پرونده نیز صنفی و اقلیتهای مذهبی بود. وی در مورد بررسی پرونده تشکل «ندا» نیز اظهار داشت: هروقت پرونده تشکل «ندا» تکمیل شود، قطعاً بررسی میشود. امیری اظهار داشت: شاید از جهت اعضای «ندا» مدارک تکمیل باشد ولی بالاخره ما کارشناسی میکنیم و مرامنامه با قوانین و مقررات تطبیق داده میشود و استعلاماتی از دستگاههای مربوطه گرفته میشود که وقتی این کارها انجام شد، در دستور کار کمیسیون ماده 10 احزاب قرار میدهیم.
بررسی شاخصهای نظارت بر سند چشمانداز درمجمع تشخیص مصلحت
کمیسیون نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام بر حسن اجرای سیاستهای کلی، صبح دیروز به ریاست آیتالله هاشمی رفسنجانی و با حضور اکثریت اعضا تشکیل جلسه داد. به گزارش ایلنا، در این جلسه، تعدادی از طرحها و لوایح که درحال حاضر در مجلس شورای اسلامی درحال بررسی است از نظر مغایرت با سیاستهای کلی مورد سنجش قرار گرفت و نظر کمیسیون در این موارد مشخص شد. همچنین در این جلسه، شاخصهای نظارت بر عملکرد چشمانداز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمگیری در اینخصوص به جلسه آتی کمیسیون موکول شد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش: داعش به مرزهای کشور نزدیک شود در عمق خاک عراق هدف قرار میگیرد
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: اگر گروهک تروریستی داعش بخواهد به مرزهای کشور نزدیک شود آنها را در عمق خاک عراق مورد هدف قرار میدهیم. به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان صبح دیروز در حاشیه مراسم صبحگاه مشترک در رژه یگانهای منتخب نیروی زمینی ارتش در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه نیروی زمینی در مرزهای غربی کشور مستقر است و مرزها را تقویت کرده، خاطرنشان کرد: ما اجازه نمیدهیم گروهک تروریستی داعش به مرزهای کشور نزدیک شود. ما آمادگی کامل جهت مقابله با آنها را داریم. فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه این نیرو درسال جاری دو رزمایش بزرگ در جنوب غرب و جنوب شرق کشور اجرا میکند، اظهار کرد: تمامی یگانهای نیروی زمینی ازجمله توپخانه، راکتانداز، یگانهای زرهی، جنگال و یگانهای پهپادی در این رزمایشها حضور دارند.