به اسم مصلحت نباید از شجاعت دست برداریم
یادگار امام(س) با اشاره به تأثیر شجاعت امام راحل در ورود ایشان به مبارزات انقلابی، تأکید کرد: هر فسادی با سرکوب شجاعت آغاز و با سرکوب شجاعت نیز نهادینه میشود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جماران حجتالاسلام سیدحسن خمینی در دیدار با نمایندگان تشکلهای دانشجویی دانشگاههای آزاد سراسر کشور، به بیان اهمیت عنصر «شجاعت» در شخصیت امامخمینی پرداخت و اظهار داشت: من یکبار در صدمین سالگرد تولد امام به این نکته اشاره کردم که امام بر مبنای یکسری اصول وارد انقلاب شد و براساس اصول دیگری نیز برخی دیگر وارد این عرصه نشدند، اما بعد از آن سخنرانی یکی از یاران امام که به رحمت خدا رفته است در گوش من گفت که همه اینها درست است اما به این خاطر نبود که امام مبارزه کرد و دیگران نکردند؛ بلکه علت این بود که امام نمیترسید و بقیه میترسیدند.
وی با بیان اینکه آن جمله برای من تلنگری بود که گاهی اوقات ما پشت نقاب سخنان و عناوین مسائل شخصی خود را پنهان میکنیم، افزود: مهمترین چیزی که امام را از اقران خود متمایز کرد شجاعت بود و این شجاعت مانند یک نقطه نورانی وقتی وارد جامعه شد دیگران را در حوزه اشراق و مغناطیس خود قرار داد و به تعبیری امام شجاعت خود را به جامعه نیز تزریق و پمپاژ کرد.
عضو هیأتامنای دانشگاه آزاد اسلامی با توصیه به اینکه روح شجاعت را در مجموعههایتان زنده نگه دارید، تصریح کرد: هیچ جامعهای در هیچ کجای دنیا با سرکوب شجاعت به جایی نمیرسد و هر فسادی با سرکوب شجاعت آغاز و با سرکوب شجاعت نیز نهادینه میشود. لذا باید شجاعت را در خانواده و فرزندان و محیطهای مختلف اجتماعی تعمیم دهیم، زیرا اگر شجاعت بمیرد مقابل مسلمات سکوت کرده و بدیهای قطعی را بهعنوان واقعیات میپذیریم. البته شجاعت را آمیخته با ادب، تدبیر و مصلحت کنید، اما نه اینکه به نام مصلحت ترس خود را بپوشانید. وی اظهار داشت: انسانها باید در زندگی شجاعت داشته باشند و این به معنای بیتدبیری نیست؛ به اسم مصلحت نیز نباید از شجاعت دست برداریم و چشم بر واقعیات ببندیم که رمز فعالیتهای دانشجویی و جوانانه همین است.
یادگار امام به موضوع کرسیهای آزاداندیشی نیز اشاره کرد و یادآور شد: راهاندازی این کرسیها مطالبه رهبری است و همه نیز آن را تکرار میکنند؛ اما اتفاقی نمیافتد. ایشان همچنین میگویند: «خدا لعنت کند کسانی که دانشگاه را سیاسی نمیخواهند.» و تشکلهای دانشجویی باید تحقق این دو جمله رهبری را مطالبه خود قرار دهند. وی با توصیه اینکه شجاعت و تدبیر را فدای یکدیگر نکنید، گفت: خودمان بهتر میدانیم که سخن ما به خاطر ترس است یا مصلحت و سر خودمان نباید کلاه بگذاریم و باید از درون همین تشکلهای اسلامی شجاعت را در جامعه نهادینه کنیم.
قدردانی امام جمعه موقت تهران از مواضع رئیسجمهوری در نیویورک
خطیب جمعه موقت تهران حفظ خطوط قرمز در مذاکرات را خواسته قاطبه مردم عنوان کرد و گفت: مذاکرات جز اتمام حجت در صحنه بینالمللی ثمره دیگری ندارد.
به گزارش ایلنا، حجتالاسلام کاظم صدیقی در خطبههای نماز جمعه روز گذشته تهران با اشاره به سفر رئیسجمهوری به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل متحد ادامه داد: مردم ما شعور بسیار بالایی دارند. همواره نابسامانیها را در فضای ایمانی خود به سامان رساندهاند. همین موضوع آنچنان اقتدار و عزتی به روسایجمهور ما میدهد که در زمان سفر به سازمان ملل هم به خوبی میتوانند چهره استکبار را به تصویر بکشانند و هم مقاومت و هم ایستادگی را در صحنه جهان منعکس کنند. مطالبی که تا به حال از رئیسجمهوری منعکس شده مطالب و دفاعیات بسیار خوبی بوده است.
امام جمعه موقت تهران با تأکید بر اینکه در موضوع مذاکرات هستهای حرف همان حرف سابق است، خاطرنشان کرد: حرف ما همان است که سالها مردم از کوچک تا بزرگ در کوی و برزن تکرار کردهاند و آن این است که انرژی هستهای حق مسلم ماست.
وی با اشاره به خواست قاطبه مردم از تیم مذاکرهکننده هستهای تأکید کرد: ما میخواهیم که خطوط قرمز رعایت شود. مواردی همچون آب سنگین اراک غیرقابل تغییر است. در مورد غنیسازی نیز حد و حدود ما را آنها نباید تعیین کنند. مثلا میگویند فردو که در تیررس آنها نیست باید به جای دیگری منتقل شود که هر وقت خواستند آن را بزنند چقدر بیحیایی! در برابر یک مشت درنده وحشی جنگلی چه باید بگوییم؟
امام جمعه موقت تهران خطاب به تیم مذاکرهکننده هستهای گفت: تعیین آینده از آن شماست. آنها باید شروط شما را بپذیرند. آنها را مدیریت کنید، آیندهنگر باشید و طرح و برنامه داشته باشید تا هم غافلگیر نشوید و هم فریب نخورید.