پزشکان در بررسیهای خود تأکید کردند: تغذیه با شیر مادر در دوران نوزادی خطر بروز التهاب مزمن در فرد را کاهش میدهد.
افرادی که در دوران نوزادی برای مدت سه ماه یا بیشتر از شیر مادر تغذیه شده باشند کمتر احتمال دارد به عارضه التهاب مزمن که با بیماریهای قلبی-عروقی و متابولیک در ارتباط است، مبتلا شوند.
تغذیه کردن نوزاد با شیر مادر هم برای سلامت نوزاد و هم مادر حایز اهمیت است. شیر مادر حاوی آنتیبادیهایی است که بدن فرد را در برابر چندین نوع بیماری حفظ میکند و غذای ایدهآلی برای نوزاد به حساب میآید.
در این بررسی محققان دانشگاه واشنگتن دریافتند که وزن نوزاد هنگام تولد و تغذیه شدن با شیر مادر میتواند بر سلامت آینده او تاثیرگذار باشد. همچنین این محققان به بررسی این فاکتورها بر سطح پروتیین واکنشگر C در دوران بعدی زندگی افراد شرکتکننده پرداختند. این زیست فاکتور با خطر ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی و متابولیک در ارتباط است. به گزارش ساینس ورلد ریپرت، «مولی دبلیو متزگر» محقق این مطالعه گفت: تأثیر تغذیه با شیر مادر و میزان وزن نوزاد به هنگام تولد بر میزان پروتیین واکنشگر C نشاندهنده اهمیت رویکردهای پیشگیرانه است که شامل مراقبتهای پیش از بارداری و پس از این دوران میشود.