در حالی که صنایع شیر براساس تفاهمهای صورتگرفته از ابتدای پاییز روغن پالم و هرگونه چربی گیاهی را از تولیدات صنعتی خود حذف میکنند، از چربی حیوانی و چربی طبیعی موجود در شیر گاو به جای آن استفاده خواهند کرد. به گفته رضا باکری، دبیر انجمن صنفی صنایع لبنی پس از این تفاهمنامه مکاتبات بسیاری با کارخانههای لبنی سراسر کشور صورت گرفته و مقرر شده روغن پالم از همه محصولات لبنی حذف شود. وی افزود: از این تاریخ به بعد در تولیدات لبنی به جای استفاده از روغن پالم از چربی طبیعی موجود شیر و چربی حیوانی استفاده میشود.