شماره ۳۸۲ | ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۶ شهريور
صفحه را ببند
تغذیه تام وریدی

 منبع بعدی این مجموعه کتاب «تغذیه تام وریدی» است. این کتابي بسيار مهم و تخصصي درباره‌ اطلاعات و اصول ساخت محلول‌های تغذیه تام وریدی براي بیماران بدحال یا جمعیت‌های خاص مانند بیماران کبدی، کلیوی، بیماران دچار بیماری‌های مزمن مانند دیابت، نارسایی قلبی یا نوزادان و کودکان است. تغذیه تام وریدی در بیمارستان یا بیماران بدحال بستری در منزل کاربرد فراوانی دارد و این کتاب راهنمای مناسبی جهت استفاده همکاران کادر درمان خصوصا، داروسازان، پزشکان، پرستاران و متخصصان تغذیه است.  
در توضیحات این کتاب آمده است: «از حدود 50‌سال پیش، تغذیه مناسب در بیمارانی که قادر به استفاده از روش‌های فیزیولوژیک برای تغذیه نیستند، به‌عنوان یک بخش بسیار مهم اقدامات پزشکی درمانی مورد توجه قرار گرفته است. تکنیک‌های موفق برای تغذیه وریدی بیماران در اواخر دهه‌ 60 میلادی وارد سرفصل‌های علمی و تجربیات بالینی شد.  
امروزه اطمینان داریم در بعضی از شرایط، استفاده از عروق‌مرکزی تنها راه حمایت تغذیه‌ای بیمار است.  
این کتاب در 11 فصل، اصول پایه‌ای تغذیه وریدی اعم از نحوه ارزیابی بیمار، تهیه فرمولاسیون، مراحل ساخت استریل ترکیب مغذی، ارزیابی شرایط بیمار در بیماری‌های خاص و همچنین معرفی مشکلات و عوارض ناشی از تغذیه وریدی و روش‌های برطرف ساختن آنها را به گونه‌ای کاربردی و با استفاده از مثال‌های واقعی مورد آموزش قرار داده است.  

 


تعداد بازدید :  434