شماره ۸۳۰ | ۱۳۹۵ شنبه ۴ ارديبهشت
صفحه را ببند
دعوای زن و شوهری

به‌طور کلی بین اکثر زن و شوهر‌ها یا تقریبا می‌توان گفت تمام زن و شوهر‌ها اختلاف‌نظر وجود دارد که این اختلاف‌نظرها در ابتدای زندگی با رعایت احترام، حوصله بسیار و صحبت‌های مداوم حل می‌شود و هرچه از ابتدای زندگی می‌گذرید میان خانواده‌های موفق و زوج‌های نا‌موفق فاصله رفتاری بیشتری حس می‌شود. خانواده‌ای موفق است که در طول مدت زندگی و پس از گذشت سال‌ها مسائل را با‌‌ همان روش دوران عقد به تفاهم تبدیل کند. این کار در خانواده‌های ناموفق با این فکر که طرف مقابل نیاز به تربیت دارد و ایستادگی در مقابل نظر او موجب حل این مشکل می‌شود به دعوا تبدیل می‌شود. ما در ابتدای زندگی برای صحبت‌کردن با هم وقت می‌گذاشتیم. برای شنیدن حرف‌های طرف مقابل هر چند با نظر ما یکی نبود صبور بودیم و زمان داشتیم، این رفتار به معنی قبول حرف‌های طرف مقابل نبود بلکه نوعی ارزش دادن به نظر همسرمان بود.
بعضی دعوا‌ها برای زندگی زناشویی ایجاد خطر می‌کند و روابط زن و شوهر را تحت‌تأثیر خود قرار می‌دهد. به‌عنوان مثال، بعضی دعوا‌ها عادت می‌شوند. گاهی زن و شوهر‌ها شرطی می‌شوند و سر مسائل خاصی همیشه دعوا می‌کنند. این زن و شوهر‌ها عادت نکرده‌اند که مشکلات خود را حل کنند، بلکه فقط دعوا کردن را یاد گرفته‌اند.
بعضی دعوا‌ها به بهانه‌های واهی و کوچک‌ اتفاق می‌افتند. برخی افراد در زندگی یا در مقاطعی از آن، بهانه‌جو می‌شوند یا به دلیلی که نمی‌توانند آن را بیان کنند، بهانه‌های دیگر می‌گیرند و دعوا راه‌می‌اندازند. این افراد باعث می‌شوند همسرشان به شدت عصبی و سردرگم شود و او را به‌عنوان انسانی غیرمنطقی و بهانه‌جو بشناسد. این دعوا‌ها یکی از مضر‌ترین دعواهاست و به‌رابطه زناشویی لطمه وارد می‌کند.
دعواهایی که به دلیل سوءتفاهم است، معمولا به‌خاطر عجول‌بودن افراد و زود قضاوت کردن آنها رخ می‌دهد؛ به‌طوری که بعد از یک اتفاق یا یک گفت‌وگو، فرد منظور همسرش را اشتباه می‌فهمد و پیش خود قضاوت نادرستی انجام می‌دهد و این مسأله باعث دعوا بین آنها می‌شود.
در بعضی دعوا‌ها حرف اتفاقات گذشته پیش کشیده می‌شود. افراد به هر دلیلی با هم جر و بحث می‌کنند و ماجراهای گذشته را پیش می‌کشند تا طرف مقابل را بیشتر مقصر جلوه دهند. آنها نمی‌دانند که با این کار به رابطه زناشویی خود لطمه بزرگی می‌زنند.
گاهی همسران بر سر مسائلی که همسرشان در آنها مقصر نیست، دعوا می‌کنند؛ مثل دعواهایی که بر سر خانواده‌ها پیش می‌آید. وقتی کسی از همسرش گله‌مند است که چرا مادرت یا هر کس دیگری این حرف را زد، یادش رفته که همسر او یک انسان مستقل است و مسئول حرف‌ها و اعمال دیگران نیست.
یادتان باشد برای این‌ دعوا می‌کنید که به توافق برسید یا مشکلی را حل کنید. پس باید آن‌قدر روی خود کنترل داشته باشید که این دعوا‌ها را به گفت‌وگو‌های دوستانه تبدیل کنید، نه به جر و بحث‌های با عصبانیت. هیچ‌وقت در میان دعوا به همدیگر توهین نکنید، چون این توهین‌ها ممکن است از یاد طرفین نرود.


تعداد بازدید :  219