شماره ۷۲۳ | ۱۳۹۴ پنج شنبه ۵ آذر
صفحه را ببند
استان ها

 رشد 32‌درصدی تخلیه و بارگیری انواع غلات در بندر امیرآباد
علی جعفری‌گرجی - مازندران| تخلیه و بارگیری انواع غلات در بندر امیرآباد تا پایان آبان‌ماه 32‌درصد رشد داشته است.
 مدیر بنادر و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد با اعلام این خبرگفت:  طی 8 ماهه‌ سال‌جاری، در مقایسه با مدت مشابه ‌سال 93، تخلیه و بارگیری غلات در این بندر با افزایش مواجه بود، به طوری‌که با تخلیه 452‌هزار و 777 تن جو، 409‌هزار و 226تن گندم، 81‌هزار و 847 تن ذرت و 492 تن محصولات کشاورزی، دامی و احشام مجموع غلات وارد و تخلیه‌شده در این بندر از 770‌هزار و 678 تن تا پایان آبان ‌سال93 به 944‌هزار و 342 تن در مدت مشابه ‌سال جاری افزایش یافت.
مهندس «علی خدمتگزار» افزود: در این مدت میزان 358 تن از این نوع کالا با 100‌درصد رشد از بندر امیرآباد بارگیری و به سایر کشورها صادر شده است.   مدیر بنادر و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد با اشاره به تأمین بخش قابل توجهی از نیازهای استان و کشور در بخش غلات افزود: عمده این کالاها از بنادر آستاراخان، آکتائو، اولیا، باکو، گوسان، دوبوفکا، ولگا گراد و ماخاچ‌ وارد بندر امیرآباد شده‌اند.   وی افزود: این آمار قطعا با به سرانجام رسیدن پروژه‌های اقتصادی که قرار است با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد در زمینه فرآوری غلات انجام شود، افزایش خواهد یافت.
خدمتگزار گفت: امیدواریم با توجه به رشد چشمگیر تخلیه و بارگیری غلات در این بندر و همچنین برنامه‌های اتخاذ شده برای گسترش فعالیت‌های اقتصادی مرتبط با غلات، منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد در آینده نزدیک به اهداف خود در این حوزه دست یابد.     
نصب و راه‌اندازی تجهیزات پیشرفته هواشناسی
تجهیزات پیشرفته هواشناسی در مرکز کنترل ترافیک دریایی بندر امیرآباد نصب و راه‌اندازی شد.  مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد گفت:  در راستای اجرای اهداف سازمان بنادر و دریانوردی مبنی‌بر ارتقای ایمنی دریانوردی در آب‌های تحت حاکمیت، تجهیزات پیشرفته هواشناسی در مرکز کنترل ترافیک دریایی بندر امیرآباد نصب و راه‌اندازی شد.  مهندس خدمتگزار پایش لحظه‌به‌لحظه وضع جوی حاکم در منطقه به منظور بهره‌گیری در عملیات پهلودهی و جداسازی کشتی‌ها و مانورهای دریایی را از اهداف نصب این تجهیزات بیان کرد.
وی همچنین بر قابلیت نمایش اطلاعات از قبیل سمت و سرعت باد، اندازه‌گیری دما، رطوبت و تغییرات فشار هوا در این تجهیزات اشاره و بر کاهش خطای انسانی در ارسال گزارش‌ها و هشدارهای هواشناسی دریایی از سوی ایستگاه‌های ساحلی بنادر، تأکید کرد.

امضای 19 تفاهمنامه همکاری مشترک سرمایه‌گذاری در خوزستان
در حاشیه حضور استان خوزستان در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در کیش كه آبان برگزار شد، 19 تفاهمنامه همكاری مشترك در زمینه‌های مختلف سرمایه‌گذاری امضا شد.  به گزارش «شهروند»، از 19 تفاهمنامه امضا شده، 2 تفاهمنامه در بخش کشاورزی با موضوعات ساخت کشتارگاه طیور و ساخت شهرک کشاورزی در شوشتر امضا شده است.
همچنین شرکت برق منطقه‌ای خوزستان موفق به امضای 4تفاهمنامه با موضوعات راه‌اندازی نیروگاه 500 مگاواتی فتوولتاییک، نیروگاه 500 مگاواتی بادی، نیروگاه 2‌هزار مگاواتی سیکل ترکیبی و نیروگاه سیکل ترکیبی 500 مگاواتی اروند با سرمایه‌گذاران شد.
شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب نیز
 10 تفاهمنامه با سرمایه‌گذاران امضا كرد كه شامل ساخت تسهیلات فرآورشی در میدان آغاجاری، تزریق گاز کرنج، کارخانه گاز و گاز مایع 700، کارخانه گاز و گاز مایع‌ هزار و 900، کارخانه گاز و گاز مایع 2‌هزار و 400، کارخانه گاز و گاز مایع 2‌هزار و 300، راه‌اندازی تلمبه‌خانه‌های جدید نفت‌خام، واحد نمکزدایی میدان کوپال آسماری و بنگستان و واحد نمکزدایی گچساران ‌است.
خوزستان در بخش پتروشیمی نیز
 2 تفاهمنامه با موضوع عملیات مربوط به مشارکت در ساخت واحدهای پتروشیمی (زنجیره ارزش پتروشیمی) و شرکت در پروژه‌های پتروشیمی و قراردادهای  buy  back  امضا کرد.  اداره کل راه و شهرسازی استان نیز تفاهمنامه‌ای با موضوع ساخت آزادراه اهواز اندیمشک با ارزش ریالی 8‌هزار و 822‌میلیارد ریال امضا کرد.
​تیم اقتصادی استان خوزستان 18 آبان ماه گذشته با در دست داشتن پرونده 200 فرصت سرمایه‌گذاری در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری کیش شرکت کرد.


تعداد بازدید :  488