شماره ۶۲۹ | ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۴ مرداد
صفحه را ببند
روی خط خبر

تأکید سید حسن خمینی بر اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه در حوزه‌های مرتبط
حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار با رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور
و اعضای تیم‌ملی مهارت شرکت‌کننده در چهل و سومین مسابقات جهانی مهارت برزیل 2015، با اشاره به تقسیم‌بندی علوم به «آلی» و «اصالی» در فقه، اظهار داشت: علوم آلی علومی هستند که ما را به هدف دیگری می‌رسانند و علوم اصالی، خودشان اصالت دارند. اغلب علوم آلی هستند؛ مانند منطق که فی‌نفسه قداست و اصالتی ندارد و اگر لازم به فکر کردن نباشد نیازی به خواندن منطق هم ندارید. به گزارش جماران، سیدحسن خمینی یادآور شد: اگر رشته‌های مختلف مانند عمران، جامعه‌شناسی و... تأسیس شدند برای آن بود که عده‌ای تربیت شوند تا در آن زمینه‌ها مشغول به کار شوند. اما مشکل نظام آموزشی ما این است که علوم بعد از مدتی موضوعیت پیدا کرده‌اند و افراد پس از تحصیل در رشته خود به مشاغل غیرمرتبط با آن روی می‌آورند. یادگار امام با بیان این‌که وقتی از منابع عمومی برای تحصیل هزینه می‌شود قرار بر این است که افراد در زمینه رشته تحصیلی خود و براساس نیاز جامعه به آن رشته، مشغول به کار شوند، گفت: انتظار می‌رود هرکس پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه در حوزه مرتبط با رشته خود مشغول به کار شود که مجموعه سازمان فنی و حرفه‌ای کشور یکی از پیشگامان در رسیدن به این هدف بوده است.

رئیس بنیاد امید ایرانیان: عوارض قانون‌گریزی‌های دولت قبل را همچنان شاهد هستیم
محمدرضا عارف در دیدار با اعضای دفتر سیاسی حزب مردم‌سالاری با قدردانی از فعالیت‌های مستمر، فعال و پویای این حزب و تمجید از تلاش‌های دکتر کواکبیان دبیرکل و شورای مرکزی و دفتر سیاسی، رمز ماندگاری فعالیت‌های حزبی را دوری از افراط و تفریط دانست و اظهار کرد: مهم‌ترین وظیفه احزاب به استناد قانون اساسی و به استناد دنیای مردم‌سالار، جلب مشارکت موثرمردم در تمامی صحنه‌هاست. رئیس بنیاد امید ایرانیان با یادآوری برخی قانون‌گریز‌هایی که در دولت گذشته وجود داشت، خاطرنشان کرد: همگان به خاطر دارند قانون‌گریزی‌های که در دوره قبل شاهد آن بودیم چه بلایی بر سر کشور آورد و همچنان عوارض آن قانون‌گریزی‌ها را شاهد هستیم .به همین دلیل همه جریانات سیاسی باید خود را ملزم به تمکین از قانون بدانند و در این بین اصلاح‌طلبان با کارنامه درخشانی که مدیران آن در دولت اصلاحات در تبعیت از قانون داشتند باید الگوی همه جریانات سیاسی در کشور باشند.

صالحی: چرا باید حرف نامربوط را پاسخ دهیم؟
رییس سازمان انرژی اتمی گفت: اگر کسی می‌خواهد نقد کند، نقد باید صحیح، عادلانه و خداپسند باشد.
به گزارش ایسنا، علی‌اکبر صالحی عصر روز گذشته در حاشیه نشست مرکز الگوی ایرانی اسلامی جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه واکنش شما به اظهارات آقای زاکانی نماینده مجلس که به نقل از شما گفته است «دعا کنید برجام توافق نشود»، چیست؟ گفت: معروف است که می‌گویند کسی که نصف علم را دارد از آن کسی که علم ندارد خطرناک‌تر است چرا که به اعتبار آن نصف علمش می‌تواند حرف‌ها و اقدامات خطرناک صورت دهد. رئیس سازمان انرژی اتمی در ادامه با اشاره به اظهارات زاکانی نماینده مجلس، تصریح کرد: ایشان می‌فرمایند بنده در مجلس گفته‌ام دعا کنید که برجام به هم بخورد. ما در مجلس یا در صحن علنی صحبت کرده‌ایم، یا در کمیسیون صحبت کرده‌ایم و جای دیگری نیست که من با نمایندگان صحبت کرده باشم و من نمی‌دانم ایشان با چه اسنادی این صحبت را داشته‌اند و برای من این موضوع خیلی سنگین بود و نمی‌دانم چه باید بگویم. آقای زاکانی باید با مسئولیت‌پذیری بیشتری سخن بگویند. من آقای زاکانی را می‌شناسم اما دوستی خیلی نزدیکی با ایشان ندارم که بخواهم در گوشی صحبت کرده باشیم بنابراین من نمی‌دانم کی و کجا چنین صحبتی داشته‌ام. شاید در خواب من چیزی گفته‌ام و بعد دائم اصرار می‌کنند این موضوع را تکذیب کنید اما آیا ما باید هر چیزی را تایید یا تکذیب کنیم؟ شاید فردا آمدند و گفتند آقای صالحی دینش را هم عوض کرده است، آن موقع هم ما باید بیایم جواب بدهیم و تایید و تکذیب کنیم؟ وی ادامه داد: درست همان روزی که چنین صحبتی در مورد بنده مطرح شد درباره حضور پسر آقای ظریف در مراسم عروسی پسر جان کری هم مطالبی مطرح شد و باز در همان روزها اظهاراتی از آقای عراقچی منتشر می‌شود.
صالحی ادامه داد: اخلاق اسلامی چنین چیزی را توصیه نمی‌کند و آیا حضرت آقا که فرمودند توجه کنید تا موضوع هسته‌ای موجب دودستگی نشود بیان آقای زاکانی در جهت ایجاد وحدت بوده است؟ جز اینکه در جهت ایجاد خدشه‌ و لجن‌مال کردن افراد بوده است چه چیزی می‌توان گفت.

 


تعداد بازدید :  383