شماره ۶۲۲ | ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ مرداد
صفحه را ببند
یک تراژدي باورنكردني كه در مشهد كليد خورد
ربایش کودک 3 ماهه در غفلت 30 ثانیه‌ای

شهروند| زن جوانی که با انگیزه‌ای مرموز دخترک سه‌ماهه را از داخل کالسکه‌اش ربوده بود، هرگز نمی‌دانست 12 ساعت بعد از این آدم‌ربایی پلیس زنگ در خانه‌اش را خواهد زد.
ربودن کودک شیرخوار از داخل کالسکه
در کمتر از یک ثانیه رخ داد. وقتي مادري نوزاد سه‌ماهه‌اش را مقابل در خانه‌شان گذاشت هرگز تصور نمی‌کرد دختر شيرخواره‌اش از داخل کالسکه ربوده شود. همه دنيا روي سرش خراب شد. هیچ اثر و نشانی از کودکش نبود. وحشت‌زده به اطراف دويد، پاهايش می‌لرزید و قدرت حرف زدن نداشت. نمي‌توانست باور كند كه نوزادش را ربوده‌اند. روي زمين نشست و فريادزنان اشک ریخت، یک زن اما از پشت پنجره خانه‌شان ديده بود كه زنی سیاه‌پوش خود را به كالسكه رسانده و نوزاد را با خود برده است و این طلایی‌ترین سرنخ یک آدم‌ربایی بود.  اين كودك‌ربايي که روز 4 مردادماه در منطقه الهیه مشهد رخ داد، خيلي زود به كلانتري 23 مخابره شد. وقتي زن جواني آشفته و پريشان به تيم پليس گفت که دخترک سه‌ماهه‌اش به نام «مینا» از داخل كالسكه و در برابر خانه‌شان ربوده شده، معمايی پیچیده کلید خورد. مادر مینا وقتي پيش روي تيمي از ماموران قرار گرفت، گفت: «مقابل در خانه‌مان بودیم که برای باز کردن در کالسکه را کمی عقب‌تر در پیاده‌رو گذاشتم. دخترکم نیز در کالسکه‌اش خواب بود. تا کلید را از کیفم بیرون آوردم و در را باز کردم چند ثانیه بیشتر طول نکشید اما وقتي برگشتم با كالسكه خالي روبه‌رو شدم. تا اين كه شنيدم یکی از همسایه‌ها زنی را دیده که با کودکی در بغلش درحال فرار بوده است.»  كارآگاهان كه در همان بررسي‌هاي نخست پي بردند كودك‌ربا برخلاف پرونده‌هاي مشابه انگيزه‌اي براي باج‌گيري از خانواده مینا نداشته، خود را در برابر معماي مرموزي ديدند كه فرضيه‌ هولناکی را مطرح مي‌كرد. همین موضوع کافی بود تا تيم تحقيق در برابر زنی قرار بگیرند كه احتمال داده مي‌شد برای فروختن نوزاد دست به ربودن او زده تا پولی به جیب بزند.
    سرنخ طلایی یک راننده تاکسی
   ماموران براي به دست آوردن مشخصات ربايندگان نوزاد سه‌ماهه تحقيقات گسترده‌ای کردند و دريافتند مینا از سوي زن جوان که سر تا پا سیاه پوشیده، ربوده شده است. تا این‌که تحقیقات میدانی پلیس سرنخی طلایی را در اختیار کارآگاهان قرار داد. بررسی‌ها نشان می‌داد چند خیابان آن طرف‌تر از محل آدم‌ربایی، راننده یک آژانس زن جوانی را با این مشخصات به خانه‌ای در خیابان دانشگاه رسانده است.     كارآگاهان تنها در اين شاخه تحقيقي متمركز نشدند و با به كارگيري تخصص‌هاي ويژه و با هماهنگي پليس‌هاي محلي خیلی زود مخفیگاه این زن آدم‌ربا را محاصره کردند. سرتیپ دوم پاسدار بهمن امیری‌مقدم، فرمانده انتظامی خراسان رضوی درباره جزییات این آدم‌ربایی به «شهروند» گفت: «مادر این نوزاد که کودک خود را درون کالسکه گذاشته بود برای آن‌که در خانه را باز کند از او فاصله می‌گیرد؛ این غفلت کافی بود تا زن آدم‌ربا نقشه ربودن نوزاد را اجرا کند. با اعلام این خبر و با توجه به حساسیت موضوع، ماموران کلانتری الهیه ماموریت پیدا کردند تا برای پیگیری این پرونده به‌طور ویژه وارد عمل شوند. با توجه به تحقیقات به‌عمل آمده و اقدامات اطلاعاتی از اهالی محل، مشخصات ظاهری زن جوان که نوزادی را در آغوش داشته و به سرعت درحال حرکت بوده است، در اختیار ماموران قرار گرفت. همین اطلاعات به‌عنوان سرنخ، افسران دایره آگاهی کلانتری الهیه را به سرنخ طلایی نزدیک کرد. با تلاش‌ تیم تحقیق، یک راننده تاکسی با همکاری آگاهانه خود توانست ماموران را در شناسایی و دستگیری او به صورت غافلگیرانه راهنمایی کند. متهم، نوزاد ربوده شده را به خانه یکی از اقوام خود برده بود و ساعت 2 بامداد، پنجم مرداد این نوزاد در سلامت کامل به آغوش خانواده خود بازگشت. خانواده‌ها باید به توصیه‌های پلیسی مرتبط با مراقبت از کودکان و نکات بازدارنده از سرقت بیش از پیش توجه داشته باشند تا از وقوع چنین رخداد‌هایی جلوگیری شود.»
در بازجویی‌های اولیه از این متهم به آدم‌ربایی مشخص شد او زنی 29 ساله و معتاد به مواد مخدر است. درحالی‌که فرضیه سرقت برای فروش این کودک و به دست آوردن پول برای تهیه مواد مخدر همچنان روی میز پلیس قرار دارد، تحقیقات برای روشن شدن زوایای مبهم پرونده و انگیزه اصلی این آدم‌ربایی ادامه دارد.


تعداد بازدید :  402