شماره ۶۲۲ | ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ مرداد
صفحه را ببند
بررسی علت سقوط بالگرد در دستور کار کارشناسان هواپیمایی قرار گرفت
لاشه بدنه بالگرد فلات قاره پیدا شد

 لاشه اصلی بالگرد شرکت فلات قاره ازجمله ارتفاع سنج، ملخ و دو دستگاه موتور بالگرد پیدا شد. تمام قطعات پیدا شده به‌طور مستقیم در اختیار سازمان هواپیمایی کشوری قرار می‌گیرد تا با درکنار هم قرار دادن این قطعات دلیل اصلی سانحه مشخص شود، اما تا این لحظه هنوز دلیل حادثه معلوم نشده است.
یک منبع آگاه به خبرگزاری فارس گفت:  بنا به گفته کارشناسان سازمان هواپیمایی کشوری ممکن است از یک ماه تا 6 ماه یافتن دلیل حادثه طول بکشد و ممکن است کارشناسان شرکت آگوستا نیز به‌عنوان شرکت تولیدکننده بالگرد برای بررسی سانحه به سازمان هواپیمایی کشوری کمک کنند.
هر دو خلبان این بالگرد ازجمله خلبانان هواگردهای نظامی در دوران دفاع مقدس بودند و هر دو سوابق درخشانی در کارنامه کاری خود به ثبت رسانده‌اند.
براین اساس کاپیتان صفر پایخوان از ابتدای جنگ تحمیلی در پایگاه هوانیروز در کرمانشاه حضور داشته و به‌عنوان خلبان بالگرد تهاجمی کبرا به دفع تهاجم بعثی‌ها از کشور پرداخته است.
وی در عملیات مرصاد به تنهایی با 55ساعت پرواز رکورددار پرواز جنگی در این علمیات بر ضد منافقین بوده است.
کاپیتان علی عزتّی نیز خلبان بالگرد ترابری شنوک در دوران دفاع مقدس بوده است و در زلزله رودبار و منجیل هم سوابق درخشانی از امدادرسانی به مردم زلزله‌زده به ثبت رسانده است.
ساعت 22 روز 22 تیر‌سال جاری یک فروند بالگرد تحت اجاره شرکت نفت فلات قاره برای انتقال یکی از کارکنان مصدوم شرکت ملی حفاری از روی سکوی ابوذر در خلیج‌فارس به مقصد بوشهر به پرواز درآمد و 10 دقیقه بعد از صفحه رادار محو شد. جست‌وجوهای قبلی به یافتن بخش‌هایی از بدن دو خلبان بالگرد و بخشی از دم بالگرد در 15 مایلی سکوی ابوذر منجر شده بود.

 


تعداد بازدید :  229