دستور وزیر علوم به دانشگاهها برای پرداخت بدهی اجارهبهای خوابگاهها
شهروند| وزیر علوم در بخشنامهای خطاب به روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی درخصوص اجارهبهای خوابگاههای دانشجویی به عنوان یکی از منابع درآمد و بخشی از بودجه سالیانه صندوق رفاه دانشجویان، دستوراتی ابلاغ کرد.
محمد فرهادی، وزیر علوم در این بخشنامه آورده است: براساس ماده (3) قانون صندوق رفاه دانشجویان مصوب مجلس شورای اسلامی (مورخ 9/12/71)، اجارهبهای خوابگاههای دانشجویی بهعنوان یکی از منابع درآمد و بخشی از بودجه سالیانه صندوق محسوب شده و وفق قوانین و مقررات میباید به صورت نقدی و مستقیما به حساب صندوق رفاه دانشجویان واریز شود، از این رو ایجاد هر گونه حساب واسط جهت نگهداری وجوه اجارهبهای خوابگاههای دانشجویی با مقررات منافات دارد. به گزارش روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان، وزیر علوم در این بخشنامه عنوان کرده است: براساس گزارش صندوق رفاه دانشجویان، بهرغم تعامل مثبت این صندوق و پرداخت 30درصد از محل بازپرداخت اجارهبهای خوابگاهها در مرداد ماه سال 93 به دانشگاهها و مراکز آموزش عالی به منظور کمک به تعمیر و تجهیز خوابگاههای دانشجویی، متاسفانه روند همکاری اغلب مراکز دانشگاهی در زمینه واریز به موقع اجارهبهای خوابگاهها مطلوب ارزیابی نشده است. فرهادی روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی را ملزم کرده است ضمن بررسی ویژه موضوع و تعیین قطعی وضع باقیمانده بدهی اجاره بها در سال تحصیلی 94-93، در اسرع وقت نسبت به واریز مبالغ دریافتی اقدام کنند.
تهران ناکارآمدترین شهر برای تردد معلولان
ایسنا| مدیرعامل انجمن دفاع از حقوق معلولان از وجود هزار خانواده دارای بیش از دو معلول ساکن استان تهران شناساییشده توسط این انجمن خبر داد و گفت: با این وجود تهران برخلاف تصورهای موجود، ناکارآمدترین شهر برای تردد معلولان بهخصوص در بافتهای فرسوده است. علی همت محمودنژاد با اشاره به دیدار خود با استاندار تهران، درخصوص موضوعات مطرح شده در این دیدار عنوان کرد: با وجود تعداد قابل توجه معلولان ساکن در کلانشهری چون تهران، متاسفانه این شهر کماکان ناکارآمدترین شهر برای تردد معلولان بهخصوص در بافتهای فرسوده است. او افزود: چه کسی مسئول رسیدگی به مشکلات فرهنگی معلولان و باورهای غلط جامعه نسبت به آنان است؟ درحالی که براساس قانون، بودجه سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) بهعنوان دو نهاد حمایتی از اقشار آسیبدیده و آسیبپذیر باید صددرصد تخصیصیافته و کسری بودجه نداشته باشند اما همه ساله شاهد آن هستیم که حدود
15 تا 20درصد بودجه بهزیستی تخصیص نیافته و این امر موجب بروز مشکلاتی درخصوص حمایت از معلولان نیز میشود.