شماره ۵۹۵ | ۱۳۹۴ سه شنبه ۲ تير
صفحه را ببند
خبر

استاندار  تهران: محرومیت در شهرستان‌های تهران بالاست
شهروند| استاندار تهران گفت: استان تهران حدود 51‌درصد از مالیات کشور را پرداخت می‌کند اما شهرستان‌های آن با محرومیت‌های زیادی روبه‌رو هستند. سیدحسین‌ هاشمی در آیین آغاز عملیات اجرایی آزادراه آبیک - چرمشهر با حضور معاون اول رئیس‌جمهوری در منطقه چرمشهر ورامین گفت: باید با برنامه‌ریزی این مشکلات و محرومیت‌ها از شهرهای استان برطرف شوند. او گفت:  اجرای پروژه آزادراه آبیک - چرمشهر یکی از مهم‌ترین پروژه‌های دولت تدبیر و امید است که نقش بسزایی در کاهش ترافیک و مشکلات زیست محیطی استان تهران و کمک به رفع محرومیت از منطقه ایفا خواهد کرد. هاشمی افزود: با پیش‌بینی‌های انجام گرفته و در صورت تأمین اعتبار به موقع این پروژه به مدت دو‌سال و نیم اجرا شده و به بهره‌برداری می‌رسد که در کاهش هزینه‌ها، مصرف سوخت و رفاه سفر نقش موثری خواهد داشت. او گفت: یکی از نیازهای شهرستان‌های استان تهران در حمل و نقل‌های درون شهری و برون‌شهری، ایجاد مترو حومه است که رئیس‌جمهوری در سفر اخیر به غرب استان تهران بر این امر تأکید کرد. هاشمی افزود:  یکی از مسیرهای قطارحومه‌ای استان تهران، مسیر تهران - ورامین است که امید می‌رود با فراهم شدن شرایط این مسیر در شهریور ‌سال 95 به بهره‌برداری برسد. استاندار تهران گفت:  هیأت دولت در سفر به غرب استان تهران برای اجرایی شدن قطار حومه‌ای با همکاری بخش خصوصی تأکید داشته و قطار عمومی نیاز اصلی استان تهران محسوب می‌شود. او با اشاره به شاخصه‌های استان تهران افزود: استان تهران نزدیک یک‌میلیون نفر ساکن روستا، یک و نیم‌میلیون نفر دانش‌آموز و حدود یک‌میلیون نفر جمعیت دانشجویی دارد. همه مسائل انسانی استان تهران میلیونی است و این امر توجه جدی مسئولان را می‌طلبد. هاشمی گفت: اکنون 51‌درصد از کل مالیات کشور و 70 تا 75‌درصد از صادرات خدمات فنی و مهندسی کشور توسط استان تهران تأمین می‌شود ولی شاخص‌هایی که سازمان مدیریت و برنامه برای سایر استان‌ها تعیین می‌کند، این شاخص را برای استان تهران نیز در نظر می‌گیرد در صورتی که استان تهران نیاز به توجه اساسی‌تر دارد. او افزود:  استان تهران در زمینه بهداشت و سلامت که مورد تأکید دولت تدبیر و امید قرار دارد در جایگاه سی و یکم کشور قرار دارد. براساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری تهران،‌ هاشمی تأکید کرد: استان تهران دچار عقب‌ماندگی‌هایی است که باید با توجه ویژه این کمبودها برطرف شود.

مدیر کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو: هیچ داروخانه‌ای بابت تحویل دارو از بیمار مالیات نمی‌گیرد
شهروند| مدیرکل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو به شبهاتی درباره اخذ مالیات بر ارزش افزوده از دارو پاسخ داد.  دکتر مهدی پیرصالحی گفت: طبق قانون، دارو مشمول اخذ مالیات بر ارزش افزوده نمی‌شود و ممنوعیت آن بر همگان خصوصا دست‌اندرکاران حوزه دارو و همچنین داروخانه‌ها مبرهن و آشکار است. ضمن این‌که در گزارش‌های رسیده به این اداره کل هیچگاه مطلبی دال بر اخذ این مبلغ توسط داروخانه‌ها مشاهده نشده است. به گزارش روابط عمومی سازمان غذا و دارو، او ادامه داد:  موضوعی که ممکن است موجبات این شبهات را فراهم کرده باشد، عدم آگاهی مردم در تفاوت بین قوانین مالیاتی مکمل و دارو است، چرا که مسئولان امور مالیاتی، مکمل‌ها را مشمول اخذ مالیات بر ارزش افزوده کرده‌اند. به همین دلیل افرادی که در قبال دریافت این فرآورده‌ها وجه مالیاتی پرداخت می‌کنند، تصور می‌کنند که مسئولان داروخانه در قبال تحویل دارو هم مالیات اخذ کرده‌اند. او گفت: علاوه بر مکمل، فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی نیز براساس قانون ملزم به پرداخت مالیات فوق هستند.

شهریار عدل،  ایران‌شناس شهیر درگذشت
شهروند| شهریار عدل، ایران‌شناس و متخصص تاریخ، باستان‌شناسی و تاریخ هنر دوران اسلامی ایران درگذشت.شهریار عدل 31 خرداد در 72 سالگی به دلیل ناراحتی قفسه‌سینه به‌طور ناگهانی در فرانسه به دیار باقی شتافت. وی متولد 14 بهمن 1322 بوده و اجداد پدری‌اش اهل تبریز بودند. او سال‌های دبستان و دبیرستان را در تهران گذراند و از پاییز 1338 شمسی (1959 میلادی) ادامه تحصیلاتش را در فرانسه دنبال کرد. او در مدرسه عالی علوم تاریخی در سوربن تحصیل کرد و همزمان در مدرسه موزه لوور، تاریخ عمومی هنر، باستان‌شناسی مشرق‌زمین و تاریخ هنرهای دوره اسلامی خواند و به مدرسه معماری پاریس - بوزار- رفت، سپس به ادامه تحصیل در دوره دکتری پرداخت و برای رساله دکتری موضوع «فتوحات‏ همایون» را برگزید که به تاریخ جنگ‌های شاه‌عباس در ‌سال 1007 ق در خراسان و فتح هرات مربوط است.تحقیقات عدل با ورود و عضویتش در مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه (CNRS) شکل حرفه‌ای‌تری به خود گرفت. او در این مرکز پژوهش‌های خود را به ایران، افغانستان و آسیای میانه معطوف کرد و از عضو به مدیر ممتاز تحقیقات ارتقا یافت. طی سال‌ها، به‌رغم آن‌که بسیاری از خارجی‌های عضو مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه ملیت فرانسوی اختیار می‌کردند، وی هیچ گاه ملیت خود را تغییر نداد و حتی تابعیت دوگانه نگرفت.


تعداد بازدید :  170