شماره ۵۹۴ | دوشنبه 1 تير 1394
صفحه را ببند
اجرای استاندارد کیفی گوشت قرمز در تهران کلید خورد
آغاز طرح پیش سرد گوشت گوسفند از هفته آینده

طرح پیش سرد کردن گوشت قرمز از هفته آینده در تهران آغاز می‌شود. این طرح یک استاندارد اجباری برای توزیع گوشت به مصرف‌کننده است که در سایر کشورهای جهان اجرا می‌شود و در ایران برای اولین بار عملیاتی می‌شود. علی‌اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از آغاز عملیات اجرایی طرح پیش‌سرد کردن گوشت گوسفند از هفته آینده خبر داده و گفته است این طرح در راستای برنامه سازمان دامپزشکی برای افزایش کیفیت گوشت قرمز اجرا می‌شود. او همچنین توضیح داده است طرح مذکور در سراسر کشور اجرا خواهد شد اما فعلا در مرحله اول، عملیات اجرایی آن در استان تهران آغاز می‌شود. ملکی تأکید می‌کند در این طرح پس از ذبح دام در کشتارگاه، گوشت آن به مدت ۲۴ ساعت در پیش سردکن می‌ماند و سپس به بازار مصرف عرضه می‌شود. براساس این طرح گوشت قرمز بلافاصله پس از ذبح دام در دمای بین صفر تا 4 درجه سانتیگراد سرد شده و به مدت 24 ساعت نگهداری می‌شود. این عملیات باعث می‌شود تغییرات گوشت نظیر اسیدیته شدن در شرایط طبیعی انجام شود. این فرآیند باعث از بین رفتن تمامی عوامل بیماری‌زا از گوشت گرم می‌شود. اجرای این طرح به معنای توقف فروش گوشت گرم نیست و اجرای طرح پیش سرد درواقع به معنای استانداردسازی گوشت گرم است.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  183