شهروند| وقتی سردار آزمون در سومین دقیقه، ورزشگاه ترکمنستان را ساکت کرد، خیلیها تصور یک پیروزی پرگل را میکردند. این تجسم با بازی نسبتا خوب تیمملی متشکل از علیرضا حقیقی، پژمان منتظری، وریا غفوری، احسان حاجصفی، وحید امیری، خسرو حیدری، مهدی ترابی، حسین کنعانیزادگان، سردار آزمون، آندرانیک تیموریان و مسعود شجاعی و البته بهعقببردن میزبان تکاملیافتهتر جلوه میکرد. درواقع گل سردار پنجاهمین گل زده ایران در مقدماتی جامجهانی و
پنجاه و یکمین گل در مقدماتی جامجهانی بود.
شادی جالب
سردار آزمون پس از گلزنی به سمت جایگاه ویژه رفته و به پدر و مادرش اشاره کرد. او همچنین پس از گلزنی به سمت نیمکت رفته و در آغوش قوچاننژاد قرار گرفت. وقتی توپ به زمین بازی برگشت، حتی جلو کشیدن نصفه و نیمه جمهوری ترکمنستان در اواخر نیمه اول هم تردیدی در برتری ایران بهوجود نمیآورد؛ اشتباه علیرضا حقیقی در یک صحنه هم دلهرهای به وجود نمیآورد اما درست وقتی داور قصد اعلام پایان نیمه اول را داشت، اتفاق ناگوار برای کیروش رخ داد.
دومین گل خورده
تیم ملی که در تاریخ بازیهای اول خود رقابتهای مقدماتی جامجهانی و جامملتهای آسیا یک گل خورده بود، برای اولینبار در تاریخ بازیهای نخست در این 2 رقابت، گل خورد تا درواقع به اندازه نصف گلهای خورده قبلی در اولین بازی مقدماتی جامجهانی و جامملتهای آسیا دروازهاش را باز شده دیده باشد. روسلان مینگوزوف، گل سردار آزمون را جبران کرد تا تنها خاطره حاضران در نیمه اول بازی ورزشگاه
«داش آغوز» گل خوردن از ترکمنزاده ایران به نام سردار آزمون نباشد. حکایت نیمهدوم با حضور بازیکنانی مانند ابراهیمی، طارمی و قوچاننژاد، میتوانست متفاوتتر باشد اما روند بازی چندان متفاوت نشد. بازیکنان ترکمنستان بین دو نیمه به رختکن نرفتند تا به نوعی حالوهوای خاص خودشان را به رقیب نشان دهند. ترکمنها که بهخاطر نژاد یکسان، پورغاز و آزمون را بیش از بقیه بازیکنان تیمملی زیرذرهبین داشتند در نیمه دوم چند بار تا آستانه بازگشایی دروازه ما پیش رفتند و در اواسط نیمه دوم تعادل بازی با میانداری گهگاهی ایران از بین میرفت. تمام این اتفاقات رخ میداد؛ بیآنکه سکونشینان بازی به قصد نشان دادن کلمه ترکمنستان که با نوع نشستن خود ترسیم کرده بودند، از جای خود تکان بخورند! برای بازیسازی دیگر چشم از نکونام خداحافظی کرده بستهایم اما چشم کیروش به روی صاحب پیراهن شماره 6 او در بازی با ترکمنستان باز بود؛ مهدی ترابی سایپایی که در اولین بازی ملی، گل پیروزی دیرهنگام تیم را وارد دروازه ازبکستان کرد.
اتفاق عجیب
به هرحال این تدابیر و حملات ما درنهایت نتیجهای درپی نداشت تا تیمملی در کنار اولین گل خوردهاش در نخستین بازیهای تاریخ خود در مقدماتی جامملتهای آسیا و مقدماتی جامجهانی، برای اولینبار در بردن نخستین بازی خود در این چارچوب ناکام بماند. به این ترتیب تیمملی در دهمین حضور خود در اولین بازی مقدماتی جامجهانی، چهارمین تساوی و اولین مساوی بدون گل خود را تجربه کرد تا احتمالا کیروش از جانب معدود مخالفانش تحت فشار قرار بگیرد.
سایر بازیها
افغانستان با برتری یک بر صفر مقابل کامبوج، اولین پیروزی تاریخ خود در رقابتهای مقدماتی جامجهانی و جامملتهای آسیا را بهدست آورد و در گروه ایران
(گروه چهارم) گوام 2 بر یک هند را شکست داد تا درنهایت شگفتی، تیم دریافتکننده 19 گل از ایران در مقدماتی جامجهانی 2002، صدرنشین گروه نام بگیرد. ما هم با این یک امتیاز چشم انتظار پیروزی در بازیهای آسان بعدی در گروه هستیم.