شماره ۵۸۵ | پنج‌شنبه 21 خرداد 1394
صفحه را ببند
دیالوگ روز

مهدی ژوله، فیلمنامه‌نویس: محدودیت موجود در شوخی‌سازی باعث می‌شود بار شوخی و خنداندن کمتر شود. ما هر بار که با مدیران و مسئولان سازمان صداوسیما جلسه داریم سعی می‌کنیم تا جایی که ممکن است این فضارا بازتر کنیم.


آیدا پناهنده، کارگردان فیلم «ناهید»: من برای جوانان با استعدادتر و هنرمندتر از خودم که به دلیل تصمیم‌گیری‌های نادرست مدیران نتوانستند به حق خودشان برسند، افسوس می‌خورم.

سوسن تسلیمی، بازیگر: باشو غریبه کوچک، فیلمی بود در ستایش صلح و دوستی. خیلی دلم می‌خواست آن را در ایران و در میان تماشاگران ایرانی می‌دیدم. به‌خصوص اهالی گیلان، چراکه اولین‌بار بود که در تاریخ سینمای ایران، در یک فیلم ایرانی به‌طور جدی از زبان گیلگی استفاده می‌شد. بدون این‌که از این زبان به‌عنوان وسیله‌ای برای ایجاد خنده و شوخی استفاده شود.

علی سرتیپی، تهیه‌کننده: آقای بیضایی ‌سال 64 «باشو» را ساخت، اما فیلم در همان‌ سال اکران نشد. جالب این‌جاست که اصلاحیه فیلم در همان‌ سال فقط درحد یکی، دو پلان بود و بعد از اکرانش هم هیچ اتفاقی نیفتاد اما هرگز متوجه نشدیم که چرا «باشو...» به مدت چهار ‌سال برای اکران مشکل داشت.

شمس‌لنگرودی، شاعر و بازیگر: پدرم روحانی روشنفکری بود و هرگز در کارهای شخصی ما دخالت نمی‌کرد. نوجوانی من در لنگرودی سپری شد که در آن سال‌ها اصلا کلاس موسیقی نداشت. ما خودمان ملاحظه پدر را می‌کردیم. اگر می‌خواستیم بخوانیم مطمئنا پدر مخالفتی نمی‌کرد اما مردم ما را خفه می‌کردند!

پویا سرایی، نوازنده، آهنگساز، استاد دانشگاه: خوانندگان و نوازندگان و آهنگسازان ممتاز سال‌هاست که از صداوسیما دوری جسته‌اند. این رسانه هم می‌بایست موسیقی پخش و تولید کند؛ در نتیجه ناچار است با هنرمندان دیگری کار کند که لزوما به دانش و ذوق ممتازها مجهز نیستند.

مریم امیرجلالی، بازیگر: هر جا که من و امثال من را می‌بینند، سوال می‌کنند چرا نیستی؟ چرا مثل قبل در سریال‌ها بازی نمی‌کنی؟ حتی در صفحه شخصی‌ام در شبکه‌های مجازی دایم درحال جواب دادن به این سوالات هستم.

یکتا ناصر: تئاتر كه پول ندارد، ولي فكر نمي‌كنم جاي ديگري هم پول چنداني باشد. خب پول سينما و تلويزيون با تئاتر بيمار امروز ما كه قابل مقايسه نيست. شايد تلويزيون و سينما نسبت به تئاتر اوضاع خوبي داشته باشند، ولي با شرايطي كه ما كار مي‌كنيم خيلي اتفاق خاصي در مورد پول رخ نمي‌دهد.

منوچهر محمدی، تهیه‌کننده «دا»:  فیلمنامه سریال «دا» در اختیار سازمان صداوسیما قرار دارد و تا امروز ۲۰ قسمت اول این سریال مورد تایید قرار گرفته است.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  162