رئیس سازمان دامپزشکی: برخورد با پرورشدهندگان متخلف قزلآلا
سرب در مرغ کمتر از حد مجاز است
وجود باقیمانده سرب در گوشت مرغ بسیار کمتر از حد مجاز بوده و نگرانکننده نیست اما سازمان دامپزشکی برای ارتقای سلامت و کیفیت تولیدات داخلی به دقت همه محصولات و فرآوردههای خام دامی را رصد میکند.
مهدی خلج، رئیس سازمان دامپزشکی دیروز با اعلام این مطلب گفت: کسانی که ادعا میکنند سرب بالاتر از حد مجاز در گوشت مرغ وجود دارد، اطلاعات دقیق علمی ندارند و نمیتوانند عزت و شکوه صنعت طیور کشور را ببینند، چراکه ایران در تولید تخممرغ مقام یازدهم و در تولید گوشت مرغ رتبه ششم را در جهان دارد. او به ایسنا گفت: سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت همواره تاکید دارند که وجود ردپای یک آلاینده در محصولات و فرآوردههای خام دامی به معنای آلودهبودن همه تولید کشور نیست، چرا که در همه دنیا مانند ایران با تلاش کارشناسان سازمان دامپزشکی ردپای آلایندگیها پیدا میشود و سپس در جهت سالمسازی آن محصول تلاش میشود.
رئیس سازمان دامپزشکی ادامه داد: در رابطه با وجود سرب در تولیدات صنعت طیور باید گفت که در برخی از نمونههای گرفتهشده، سرب وجود دارد اما بسیار کمتر از حداکثر مجاز است. رئیس سازمان دامپزشکی گفت: مایکوتوکسین موجود در شیر کمتر از حد مجاز بوده است و درباره یافتن ردپای ماده سرطانزا در قزلآلا نیز سازمان دامپزشکی اقدامات لازم را انجام داده و با تولیدکنندگان متخلف برخورد کرده است که در این زمینه همکاری مناسبی از سوی مردم با سازمان دامپزشکی صورت گرفته است.
مدیرعامل سازمان انتقال خون: کمپینهای بزرگ اهدای خون ایجاد شود
شهروند| مدیرعامل سازمان انتقال خون بر اهمیت راهاندازی کمپینهای بزرگ اهدای خون تأکید کرد و میگفت: «به جای ارسال واحدهای سیار به صورت مکرر و کمبازده میتوان با راهاندازی کمپینهای بزرگ اهدای خون به صورت یک یا چند مقطع در سال نتایج بهتری گرفت.»
علیاکبر پورفتحالله که در همایش هماندیشی ارتقای سلامت اهداکنندگان صحبت میکرد، به تأثیر افزایش سالمندی در کشور بر کمبود ذخایر خونی اشاره کرد: «برای تهیه خون سالم و پیشگیری از کمبود خون به دلیل سالمندی، باید برنامهریزی به سمت ترویج اهدای خون در جمعیت متولدان بعد از سال ۷۳ که پس از واکسیناسیون هپاتیت به دنیا آمدهاند، سوق پیدا کند.» به گزارش فارس، رئیس سازمان انتقال خون، با تأکید بر ارزش کار انساندوستانه اهدای خون گفت: «این نگاه داوطلبانه میتواند منشأ تحول جهانی باشد. آسایش روانی جامعه در دنیا با اتکا به حرکات داوطلبانه و انساندوستانه پیش میرود و هر سرمایهگذاری در این زمینه باارزش است.»