شماره ۵۸۳ | سه‌شنبه 19 خرداد 1394
صفحه را ببند
توضیحات علی مطهری درباره پوشش یکی از اعضای هیأت اروپایی در ایران:
تشریفات مجلس در این خصوص مقصر است

علی مطهری در نامه‌ای خطاب به مهدی کوچک‌زاده نسبت به پوشش نامناسب یکی از اعضای زن هیأت پارلمانی اروپا در دیدار با رئیس مجلس واکنش نشان داد و تأکید کرد که میهمانان زن خارجی باید پوشش اسلامی را به‌عنوان قانون در ایران رعایت کنند و مسئولان تشریفات نیز دچار رودربايستی نشوند.
علی مطهری در جوابیه‌ای که در صفحه اینستاگرام خود خطاب به مهدی کوچک‌زاده نوشته آورده است: «با اهداء سلام، اعتراض اینستاگرامی جنابعالی به ملاقات رئیس مجلس و رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با هیأتی از پارلمان اروپا که یکی از اعضای زن آن پوشش مناسب را رعایت نکرده بود و درخواست‌تان برای اظهارنظر اینجانب را ملاحظه کردم. قطعا در این قضیه تشریفات مجلس مقصر بوده است و بهتر بود روابط‌عمومی مجلس در اطلاعیه‌ای از مردم عذرخواهی می‌کرد و هنوز هم دیر نشده است.»
مطهری در ادامه در مورد حجاب یکی از اعضای زن هیأت اروپایی نوشته است: «آن‌طور که من تحقیق کردم خانم موردنظر در ملاقات هیأت با آقای بروجردی روسری داشته و درنتیجه، آن قسمت‌هایی از بدن او که در ملاقات بعدی آشکار است پوشیده بوده است. بعد از این جلسه به سرویس بهداشتی می‌رود و هنگام خروج، روسری نداشته و کلاه مانندی بر سر داشته است. افراد تشریفات باید به او تذکر می‌داده‌اند که این کار را نکرده‌اند. این‌که کار این خانم خصوصا با توجه به این‌که اساسا لباس او هم مناسب جلسه ملاقات رسمی نبوده و ساک و کیفی هم بر دوش و دست دارد، عمدی بوده یا سهوی، روشن نیست ولی به‌هرحال لازم است مسئولان سیاست خارجی کشور تذکر لازم را به هیأت مذکور بدهند. آقای لاریجانی، رئیس مجلس در مقابل عمل انجام‌شده قرار گرفته و بعد از جلسه هم مسئولان مربوط را توبیخ کرده است. این‌که می‌فرمایید باید جلسه را ترک می‌کردند، ‌با توجه به تبعات سیاسی آن درست به نظر نمی‌رسد. اصولا ایشان نسبت به مسائل مربوط به عفاف حساس است و الاّ داماد ما نمی‌شد! اگر انتظار دارید که در بازگشت به منزل، از طرف همشیره با کفگیر و لنگه کفش مورد استقبال قرار گیرند، چنین اتفاقی نخواهد افتاد.
مطهری در ادامه نوشته است: «میهمانان زن خارجی باید مسأله پوشش اسلامی را به‌عنوان یک قانون در کشور ما رعایت کنند و اتفاقا آنها احترام زیادی برای قانون قایل هستند و از طرف آنها مانعی نیست، فقط برخی مسئولان تشریفات ما که موظف به اجرای پروتکل هستند گاهی روشنفکر یا دچار رودربايستی می‌شوند. همان‌طور که گفتم این توجه و حساسیت شما قابل‌ستایش است اما این توجهات و حساسیت‌ها را در زمان دولت پیشین نداشتید یا بسیار کم داشتید. در آن دولت، مشابه این اتفاق و بدتر از آن رخ داد یا مکتب ایران و بازگشت به ایران باستان را ترویج می‌کردند و امثال شما سکوت می‌کردید ولی امروز به حق انتقاد می‌کنید. این سیره دوگانه و یک بام و دو هوا
قابل توجیه   نیست.»

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  171