شماره ۵۷۵ | ۱۳۹۴ پنج شنبه ۷ خرداد
صفحه را ببند
5 مامور به خاطر ضرب و شتم هموطن اقلیت، راهی دادگاه نظامی شدند
تعلیق سرکلانتر و رئیس کلانتری مجیدیه

شهروند| رئیس کلانتری، سر کلانتر و 3 مامور كلانتري مجيديه كه صاحب يك كارواش را مورد ضرب و شتم قرار داده بودند، از خدمت معلق شدند. ماموران كلانتري در اين درگيري اعتراض خود را نسبت به نصب يك پوستر در كارواشی به نام
 « هویک» اعلام كرده بودند كه در نهايت صاحب ارمنی اين كارواش را كتك زدند.
چند هفته پیش وقتي ماموران كلانتري مجيديه براي شستن خودروي گشت خود به كارواشي در مجيديه رفتند درگيري خونيني به پا كردند. آنها با ديدن پوستری که از سوی رئیس کارواش برای گرامیداشت خاطره کشتار ارامنه ترکیه عثمانی در تاریخ ۲۴ آوریل ۱۹۱۴ روی دیوار کارواش نصب شده بود، به شدت عصباني شدند و شروع به اعتراض نسبت به نصب اين پوستر كردند. ماموران کلانتری اعتراض خود را با درگيري بيان كردند و در همين دعوا و درگيري بين صاحب كارواش و ماموران، افسر کلانتری با رئیس کارواش درگیر شد و او را مورد ضرب و شتم قرار داد. پس از اين ضرب و شتم‌ها صاحب كارواش با پلیس تماس گرفت و پس از اطلاع ماموران، رسیدگی به پرونده در دستور کار بازرسی ناجا قرار گرفت.
سردار حسین اشتری صبح ديروز در حاشیه مراسم تودیع و معارفه رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به برخورد قاطعانه بازرسی ناجا با ماموران خاطی، گفت: «بررسی دوربین‌های مداربسته کارواش، صحت ادعای مدیر ارمنی را ثابت می‌کرد، براي همين، ماموران خاطی پرونده برای بررسی قضائی، به دادگاه نظامی منتقل و محکوم شدند.»
سردار اشتری در مورد این‌که این فرد چگونه با مسئولان پلیس ارتباط برقرار کرده است، افزود:  «صاحب ارمنی کارواش در تماس تلفنی با سامانه ۱۹۷، مورد اعتراضی را مطرح کرده بود و پیگیری همین تماس، منجر به شناسایی افراد خاطی و برخورد با آنها شد.»
فرمانده ناجا با اعلام این‌که پلیس مرجع رسیدگی به داد مظلومان است، ادامه داد: «مردم مطمئن باشند هر گزارشی که از برخورد نیروهای انتظامی در رده‌ها و رسته‌های گوناگون ارایه می‌دهند، با جدیت پیگیری می‌شود و حتما با خاطیان پرونده برخورد  می‌شود.»
روایت نماینده مجلس از حادثه کارواش
حادثه تلخ کارواش «هویک» در محله مجیدیه تهران واکنش‌های متفاوتی داشت.
احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و مدیرمسئول سایت خبری تحلیلی الف نیز در رابطه با این حادثه گفت: «حوالی عصر بود که یکی از جوانان متدین و لوطی مجیدیه به من خبر داد که دوستی ارمنی دارم که کارواش دارد. امروز چند مأمور نیروی انتظامی برای شست‌وشوی خودروی گشت کلانتری محل به کارواش آمدند. روی دیوار پوستری نصب شده بود در اعتراض به کشتار ارامنه ترکیه عثمانی در ۲۴ آوریل ۱۹۱۴ میلادی. افسر گشت رو به دوست ارمنی من کرد و گفت این پوستر را چرا زدی به دیوار؟ برش دار.
 او در پاسخ می‌گوید «خلیفه‌گری ما گفته ما زدیم.» افسر نسبت به خلیفه‌گری اهانت می‌کند ولی با دفاع بحق هم‌وطن ارمنی روبه‌رو می‌شود. افسر جسور سیلی به گوش ارمنی می‌زند، بعد 3 مامور او را به دفتر کارواش می‌کشانند و به باد کتک می‌گیرند، درحالی‌که رهگذران شاهدند و برخی با گوشی‌هایشان در حال فیلمبرداری‌اند. یکی از آن سه مأمور گوشی چند نفر را می‌گیرد و دوست ارمنی مرا با خودرو پلیس به کلانتری می‌برند و آن‌جا هم با تندی و خشونت با او برخورد می‌کنند. صاحبان گوشی‌ها با التماس و خواهش پس از پاک کردن فیلم‌ها به گوشی‌شان می‌رسند.
هموطن ارمنی هم بالاخره آزاد می‌شود. خدا را شکر که تلویزیون مداربسته کارواش تمام صحنه‌های ضرب و شتم صاحب کارواش را ضبط و ثبت کرده بود. وقتی داستان این ستم وقیحانه را شنیدم، به سردار اشتری زنگ زدم. نه او و نه مسئول دفترش را پیدا نکردم. به ناچار به یکی از برادران
با غیرت سپاه که کم هم نیستند، زنگ زدم و ماجرا را تعریف کردم. معلوم شد همه فرماندهان در یک اجتماع لازم کاری بودند. ارتباطات برقرار شد و حسین، همان جوان مؤمن مجیدیه هم مسئول پیگیری شد. یکی دو روز نگذشت که فیلم آن ستمکاری را رئیس دفتر سردار اشتری، فرمانده ناجا می‌بیند و با گزارش ماجرا به دستور فوری فرمانده، بازرس ویژه‌ای مأمور رسیدگی می‌شود.
 آن 3 مأمور بی‌پروا و رئیس کلانتری و سرکلانتر منطقه از کار معلق و تحویل دادگاه داده می‌شوند و رسما از مظلوم ماجرا عذرخواهی می‌شود. این برخورد سریع و صریح با ستم کسانی که مأمور دفع ستم از شهروندانند، تأثیر بسیار مثبتی بر هموطن ارمنی ما و تمام اهل محل گذاشت. بعد آن مجرمان با مراجعه به فرد مظلوم با خواهش و میانجی ساختن این و آن تقاضای رضایت کردند. من به‌عنوان یک مسلمان هموطن و یک نماینده از نمایندگان ملت، هم از هموطن مسیحی خود پوزش می‌طلبم و هم این جوانمردی را در روز میلاد عباس بن علی‌ علیهم‌السلام از سردار اشتری فرمانده ناجا و همکارانش تبریک و از صمیم قلب می‌گویم، سپاس سردار!»

دیدگاه‌های دیگران

ن
ناشناس |
مخالف 0 - 0 موافق
چقدر ارمنی، ارمنی گفتی ها! صاحب ارمنی کارواش، صاحب ارمنی کارواش، هموطن ارمنی، ارمنی مظلوم، ارمنی، ارمنی. ارمنی هم یک شهروند است، از کره مریخ که نیامده کم سوات!

تعداد بازدید :  566