شماره ۵۶۹ | ۱۳۹۴ پنج شنبه ۳۱ ارديبهشت
صفحه را ببند
شوالیه آواز پای سرفه‌های جانبازان شیمیایی نشست

به دعوت جانبازان شیمیایی موزه صلح تهران، شهرام ناظری، خواننده موسیقی سنتی ایران بازدیدی دو ساعته از موزه صلح تهران داشت. به گزارش مهر، ناظری در این دیدار به موضوع جنایات شیمیایی که از زبان و آوای پر از سرفه و چشمان اشکبار این جانبازان تشریح می‌شد، گوش فرا داد.
در این دیدار شهرام ناظری با تشکر از این دعوت و ضمن ستایش این قدرت فراتر از انسان این عزیزان گفت: «دو دلیل تمامی صحبت‌های شما بزرگواران را برایم عینی‌تر کرده است.
دلیل ساده و اول آن‌که به‌عنوان هموطن کرمانشاهی شما در آن زمان و آن منطقه از نزدیک نظاره‌گر این فجایع تلخ بوده‌ام و دلیل اصلی‌تر بیان امروزین شما عزیزان به دور از هرگونه تکلف، کاملا علمی، شیوا و دقیق است که با حضور عینی‌‌تان به‌صورت سند هر مخاطبی را مجذوب و سپس مجاب خواهد کرد.» او تاکید کرد: «خواهش من از شما آن است که کاملا ریز و با ذکر جزییات برایم روایتگر باشید. من برای شنیدن بدین‌جا آمده‌ام چون این حرکت انسانی و پیام صلح شما قابل تقدیر است.»
در ادامه این دیدار جانبازان شیمیایی از این استاد آوای موسیقی سنتی درخواست کردند تا حتما در سالگرد بمباران شیمیایی شهر سردشت در ‌سال ۱۳۶۶ که به‌عنوان اولین شهر غیرنظامی در جهان مورد بمباران شیمیایی قرار گرفته در هشتم تیر امسال شرکت افتخاری داشته باشد که با استقبال و قبول شهرام ناظری مواجه شد.
ناظری سپس با گروه MOCT از ژاپن به رهبری دکتر تسویا آشنا شد و به‌عنوان یک ایرانی از زحمات این گروه در کمک به آشنایی جهانیان و به‌خصوص مردم ژاپن با موضوع جانبازان شیمیایی ایران تشکر کرد.
 شوالیه آواز ایران در انتها آخرین اثر موسیقایی خود را به موزه صلح تهران اهدا کرد و کونیکو یامامورا، مادر شهید محمد بابایی نیز کتاب «من زنده‌ام» اثر معصومه آباد و فیلم‌های «خاطراتی برای تمام فصول» اثر مصطفی رزاق‌کریمی و «پژواک سکوت» اثر حمید زرگرنژاد را به نمایندگی از جانبازان شیمیایی موزه صلح تهران به او
 تقدیم کرد.


تعداد بازدید :  231