شماره ۵۶۷ | سه‌شنبه 29 ارديبهشت 1394
صفحه را ببند
حل بحران گرسنگی به دست کودکان

چندی پیش در اسپانیا آزمایشی با موضوع بررسی رفتار کودکان در مورد تقسیم غذا انجام شد. در این پروژه ۲۰ کودک در گروه‌های دو نفره مورد آزمایش قرار گرفتند.
فضای آزمایش، یک آتلیه است و یکی از اعضای گروه، به کودکان می‌گوید که برای گرفتن عکس‌شان آنجا هستند. بچه‌ها پشت یک میز نشسته‌اند که دو بشقاب درپوش‌دار روی آن قرار دارد. عضو گروه به بچه‌ها می‌گوید که آنها را برای دقایقی تنها می‌گذارد و در طول این زمان، آنها می‌توانند خوراکی‌ای که روی میز برای‌شان گذاشته شده را بخورند، البته بعد از این‌که تا 3 شمردند!
وقتی کودکان پوشش ظرف‌ها را برمی‌دارند، یکی از آنها با ظرف خالی مواجه می‌شود! عکس‌العمل این ۲۰ کودک که هیچ‌کدام نمی‌دانند کسی در حال مشاهده رفتار آن‌هاست، بسیار دیدنی است. تک‌تک بچه‌هایی که در ظرف‌شان غذاست، غذای‌شان را با کودک دیگر سهیم می‌شود!
این ویدیو که در‌ سال ۲۰۱۲ در شهر مادرید اسپانیا تولید شد اخیرا دوباره در شبکه‌های اجتماعی ظاهر شده است. این ویدیو به مخاطبان یادآوری می‌کند که گرسنگی هیچ کودکی قابل ‌قبول نیست. هدف سازندگان این ویدیو، جلب توجه عموم به یک واقعیت ساده است: «در دنیایی که خوراک برای دو برابر جمعیت کنونی وجود دارد، هنوز سالانه تعداد بسیار زیادی از گرسنگی و سایر علل مرتبط با سوء‌تغذیه حاد می‌میرند!» نکته قابل تامل دیگری که این گروه به آن اشاره می‌کند، این است که به‌رغم وجود دانش و ابزار لازم برای پیشگیری، تشخیص و درمان سوء‌تغذیه، تنها 3درصد کودکانی که به سوء‌تغذیه مبتلا هستند به درمان دسترسی دارند.
در انتهای ویدیو این سطور به چشم می‌خورد: «در دنیایی که بیش از مقدار مورد نیاز برای همه تولید می‌شود، سالانه ۳،۵‌میلیون کودک  از گرسنگی می‌میرند!» و پیام پایانی این است:  «ما باید از کودکان بیاموزیم و غذای‌مان را با دیگران قسمت کنیم»
براساس آمار، گرسنگی بیشتر از مجموع بیماری‌های ایدز، مالاریا و سل، باعث مرگ‌ومیر در جهان است. یک تحقیق از گروه «اقدام علیه‌گرسنگی» که در ‌سال ۲۰۱۲ انجام شد، دریافت که بیش از ۶۶‌میلیون کودک دبستانی، در کشور‌های در حال توسعه، در مدرسه گرسنه‌اند و ۲۳‌میلیون از آنها در قاره آفریقا هستند.
درست است که گرسنگی در جهان موضوع پیچیده‌ای است اما ما می‌دانیم زمانی که کسی مبتلا به سوء‌تغذیه است، چه چیزی نیاز دارد! هدف این ویدیو که درواقع بخشی از یک حرکت ترویجی است، آگاه‌سازی بیشتر و عمیق‌تر درباره سوءتغذیه کشنده است. این کمپین تلاش دارد که برای اولویت‌بخشی به حل مسأله سوءتغذیه کودکان، جلب حمایت کند.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  231