وزیر علوم: 4500دانشجوی خارجی جذب دانشگاههای کشور میشوند
ایسنا| وزیر علوم از پذیرش حدود 4500 نفر دانشجوی خارجی درسال گذشته خبر داد و گفت: صندلیهای خالی دانشگاهها ظرفیت و پتانسیل خوبی برای پذیرش دانشجوی خارجی است.
دکتر محمد فرهادی افزود: درباره افزایش جذب دانشجوی خارجی در اجلاس وزرای علوم کشورهای عضو جنبش عدم تعهد هم صحبت شد، براین اساس دانشگاهها مخصوصا دانشگاههای برتر باید در این مورد فعالتر شوند و در همه مقاطع دانشجوی خارجی پذیرش کنند. او با بیان اینکه در دولت یازدهم فرصتهای مطالعاتی فعالتر شده است، افزود: طبق تفاهم وزارت علوم با وزارت صنعت، معدن، تجارت آییننامه مشترکی تهیه شده که طبق آن اساتید از امسال میتوانند فرصت مطالعاتی خود را در رشتههای مرتبط و در محیطهای صنعتی بگذرانند، درواقع محدودیت ظرفیت در این مورد وجود ندارد و این امر ارتباط بین دانشگاه و صنعت را افزایش میدهد. فرهادی در ادامه بر لزوم ساماندهی جذب هیأت علمی تاکید کرد و درمورد نحوه جذب و حقوق اعضای هیأت علمی گفت: جذب هیأت علمی و سرگردانی متقاضی هیأت علمی باید برطرف شود و سامان پیدا کند. فرهادی همچنین اظهار کرد: افزایش حقوق اعضای هیأت علمی درسال 94 مانند بقیه کارکنان دولت است و 14درصد افزایش پیدا میکند. او با بیان اینکه نظارت و ارزشیابی مراکز آموزش عالی، دانشگاهها، موسسات دولتی و غیردولتی درسال آینده به صورت جدیتر دنبال میشود، افزود: باید یک نظام جامع ارزیابی وجود داشته باشد و دانشگاههای برتر مشخص شوند. مشخص شدن دانشگاههای برتر در زمینه بینالمللی کردن دانشگاهها هم مورد توجه است. زیرا یکی از اهداف مهم وزارت علوم در سالجاری بینالمللی کردن دانشگاهها و پذیرش دانشجوی خارجی است.
4عضو جدید در شورایعالی میراث فرهنگی و گردشگری
شهروند| چهار عضو حقیقی شورایعالی میراث فرهنگی و گردشگری با پیشنهاد رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و حکم رئیس جمهوری منصوب شدند. در اجرای ماده 3 قانون تشکیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مصوب 23 دی ماه 1382 مجلس شورای اسلامی و به پیشنهاد مسعود سلطانیفر، معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و با حکم حسن روحانی، رئیس جمهوری، محمدعلی نجفی، پیروز حناچی، ابراهیم بای سلامی و سیدمحمد بهشتی بهعنوان چهار عضو حقیقی شورایعالی میراث فرهنگی و گردشگری منصوب شدند. در حکم صادره از سوی رئیسجمهوری برای این چهار عضو شورایعالی میراث فرهنگی و گردشگری آمده است: توفیق شما و سایر اعضای محترم آن شورا را در انجام شایسته وظایف محوله با رعایت اصول قانون مداری، اعتدالگرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از خداوند متعال مسالت مینمایم. در ماده 3 قانون تشکیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مصوب 23 دی ماه 1382 آمده است: شورایعالی میراث فرهنگی و گردشگری به ریاست رئیسجمهوری یا معاون اول رئیسجمهوری و عضویت رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و وزرای امور خارجه، مسکن و شهرسازی، راه و ترابری، کشور، فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم، تحقیقات و فناوری، امور اقتصادی و دارایی و آموزش و پرورش و رؤسای سازمانهای مدیریت و برنامهریزی کشور، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و حفاظت محیطزیست و چهار نفر کارشناس خبره با پیشنهاد رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و حکم رئیسجمهوری تشکیل میگردد. بر اساس تبصره یک این قانون، رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری دبیر شورایعالی خواهد بود و دبیرخانه شورایعالی در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری تشکیل میشود.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران خبر داد
قطعه خاص برای مداحان در بهشت زهرا (س)
ایسنا| معاون خدمات شهری شهرداری تهران در مورد طبقاتی شدن قبور قطعه هنرمندان اعلام کرد که تابع اعلام وزارت ارشاد هستیم. مجتبی عبدالهی در مورد چرایی طبقاتیشدن قبور قطعه هنرمندان با بیان اینکه برابر مصوبه شورای شهر واگذاری قبور در این قطعه، با نامه وزارت ارشاد انجام میگیرد، گفت: اگر وزارت ارشاد فردی را برای دفن در قطعه هنرمندان در نظر گیرد، شهرداری تهران بدون هیچ دخالتی این کار را انجام میدهد. او با بیان اینکه برابر مصوبه شورا، تنها مرجع تأیید هنرمندبودن افراد برای دفن در قطعه هنرمندان وزارت ارشاد است، ادامه داد: ما دخالتی در این زمینه نداریم اما معتقدیم که اگر در این قطعه، افراد غیرهنرمند دفن شوند، این قطعه به حالت عادی بدل میشود. او با بیان اینکه باید ماهیت قطعه هنرمندان حفظ شود، تصریح کرد: قطعا در فاز جدید بهشت زهرا(س) برای هنرمندان، ورزشکاران، مداحان و... قطعه جدید و بزرگتری تعریف خواهیم کرد، چراکه خانه مداحان نیز درخواست تعیین قطعه خاص داشتند و در حال بررسی برای ایجاد این قطعه در فاز دوم بهشتزهرا(س) هستیم.