فرماندار تهران خبر داد:
تشکیل «قرارگاه مقابله با آسیبهای اجتماعی» در تهران
خرداد امسال، معتادان و متکدیان در سطح شهر تهران جمعآوری و به این قرارگاه آورده میشوند
شهروند| دولت تصمیم گرفته برای مقابله با آسیبهای اجتماعی در ایران سازمانهای متولی فعالیتهای اجتماعی که سالهای طولانی است پراکنده و گاه موازی فعالیت میکنند را یک جا گرد هم آورد و یک قرارگاه مقابله با آسیبهای اجتماعی تشکیل دهد. فرمانداری تهران اعلام کرده این قرارگاه به محل استقرار معتادان و متکدیان شهر تهران تبدیل میشود.
عیسی فرهادی، فرماندار تهران که این خبر را در گفتوگو با ایسنا اعلام کرده است دراینباره توضیح میدهد: «قرارگاه مقابله با آسیبهای اجتماعی تهران با حضور نمایندگان تامالاختیار دستگاههای ذیربط در حوزه مسائل اجتماعی ازجمله نیروی انتظامی، بهزیستی، شهرداری و دستگاه قضایی کار خود را آغاز میکند.»
او با اشاره به اینکه قرارگاه مقابله با آسیبهای اجتماعی با حضور نمایندگان دستگاههای ذیربط در امر آسیبهای اجتماعی از اوایل خرداد امسال آغاز به کار میکند، گفت: «شهرداری تهران ساختمانی برای استقرار اعضا در نظر میگیرد و هزینههای مربوطه را نیز تأمین میکند.»
به گفته فرماندار تهران، دستگاههایی که در حوزه آسیبهای اجتماعی ازجمله معتادان، کارتنخوابها، کودکان کار و متکدیان، متولی هستند در این قرارگاه نماینده تامالاختیار خواهند داشت، همچنین بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی، نیروی انتظامی، دستگاه قضا و شهرداری نیز از مهمترین اعضا محسوب میشوند.
به گفته فرماندار تهران، پس از تشکیل این قرارگاه، معتادان و متکدیان در سطح شهر جمعآوری میشوند و به قرارگاه آورده میشوند و در آنجا هر دستگاهی باید سهم خود را بپردازد و به وظایف قانونی خود عمل کند. فرهادی تأکید کرد: قرارگاه آسیبهای اجتماعی از اوایل خردادماه کار خود را آغاز خواهد کرد.
فرماندار تهران ادامه داد: درحال حاضر به نسبت سالهای گذشته در حوزه معتادین چهره شهر تهران وضع بسیار مطلوبتری دارد ولی وجود حتی یک مورد معتاد نیز قابل قبول نیست. برهمین اساس در این موضوع سرشاخص ایجاد فضا برای جمعآوری این افراد، همکاری خود افراد و اجتماعی کردن آن مدنظر قرار گرفته است، قطعا در راستای اجتماعی کردن موضوع اصلیترین بحث همکاری مردم است که نقش بسزایی دارد.
او فعالکردن کمپها را یکی از بخشهای مهم در راستای پاکسازی چهره شهر از وجود معتادان دانست و گفت: این کمپها در حوزه شهر تهران نیستند؛ اما معتادان شهر تهران به آن مکان منتقل میشوند. بر همین اساس برای فعال شدن این کمپها همکاریهای لازم را خواهیم داشت که برای امسال ظرفیت 2 هزار نفری نگهداری معتادان را در این کمپها به وجود آوردهایم.
فرهادی افزود: قطعا با آغاز به کار قرارگاه آسیبهای اجتماعی از اوایل خرداد روند پاکسازی چهره شهر از وجود معتادان سرعت میگیرد. این قرارگاه براساس مصوبه شورای اجتماعی کشور تشکیل میشود و معاونت اجتماعی شهرداری تهران در فعال شدن آن نقش موثری داشته است که تمامی دستگاههای عضو یک ماه فرصت دارند نمایندگان تامالاختیار خود را برای شرکت در جلسات این قرارگاه معرفی کنند.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی خبر داد:
افزایش 45درصدی
هزینههای درمان تأمیناجتماعی
به علت طرح تحول نظام سلامت
شهروند| طرح تحول نظام سلامت هزینههای درمان تأمیناجتماعی را 45درصد افزایش داد. مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی این را در توضیح دلیل افزایش مصارف این سازمان در سال گذشته اعلام کرد و گفت: «افزایش 25درصدی مستمری بازنشستگان و همچنین اجرای طرح تحول نظام سلامت که باعث افزایش 45درصدی هزینه درمان سازمان شد، از مهمترین دلایل این موضوع است.»
تقی نوربخش که در همایش «تبیین اهداف و سیاستهای کلان سازمان تأمیناجتماعی در سال 94» صحبت میکرد، با بیان اینکه افزایش 25درصدی حقوق بازنشستگان در سال 93 با پیشنهاد سازمان تأمیناجتماعی اعمال شد، ادامه داد: «میدانیم که در سالهای قبل افزایش حقوق بازنشستگان بسیار کمتر از تورم و در سالهایی در حدود 6 و 9درصد اعمال میشد و طی حدود 10سال اخیر در هیچ سالی افزایش حقوق بازنشستگان متناسب با تورم نبوده است اما در سال 93 برای جبران مافات و بهبود وضع معیشت بازنشستگان افزایش حقوق 25درصدی به اجرا درآمد که 10درصد بیشتر از تورم سالانه بوده است.»
به گفته مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی، این سازمان در 6 ماهه اول سالجاری از نظر اقتصادی با محدودیتهایی مواجه خواهد بود. «به دلیل فشارهای اقتصادی و پایین آمدن قیمت نفت و مجموع شرایط اقتصادی کشور مشکلات و محدودیتهایی در حوزه اقتصادی وجود دارد که این شرایط بر عملکرد سازمان نیز تأثیرگذار است و مجموع این شرایط نقدینگی سازمان و دریافت حق بیمه را با مشکل مواجه میکند.»