شماره ۵۵۲ | چهارشنبه 9 ارديبهشت 1394
صفحه را ببند
اولین آلبوم رپ مجوز گرفت

شهروند| به‌نظر می‌رسد بعد از ماه‌ها حرف و حدیث، سرانجام اولین آلبوم رپ در ایران مجوز گرفته است. این درحالی است که تعداد زیادی از طرفداران موسیقی نیز با این مسأله مشکل دارند و می‌گویند «رپ» موسیقی نیست. حال اما آلبوم موسیقی کاوه عابدین پس از 10‌سال انتظار سرانجام از دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز انتشار گرفت.
او در گفت‌وگو با ایسنا به این نکته اشاره کرده که این آلبوم محصول ‌سال 84 است که آن زمان در مرحله‌ شعر و موسیقی مجوز گرفت؛ اما در مرحله‌ آخر از انتشار آن جلوگیری شد:  «من در 10‌سال گذشته، تلاش‌های زیادی برای انتشار آلبومم کرده‌ام؛ آن زمان با وزیر ارشاد «صفارهرندی» دیدار کردم و او نامه‌ای را نوشت و دستور پیگیری برای انتشار آلبومم را صادر کرد، اما این اتفاق نیفتاد. من هیچ‌وقت درپی آن نبودم که این آلبوم را زیرزمینی منتشر کنم؛ اصلا آن زمان در این فکرها نبودیم.»
آنطور که عابدین می‌گوید: «سبک این آلبوم «رپ» است؛ اما با رپ‌هایی که تاکنون شنیده‌ایم، خیلی تفاوت دارد. معمولا در این‌گونه موسیقی‌ها هیچ‌وقت اثری از‌ هارمونی غنی وجود ندارد؛ اما این آلبوم نمونه‌ جدیدی را اجرا خواهد کرد. البته آن زمان که ما این کار را انجام می‌دادیم، نمونه‌ زیرزمینی برای این نوع موسیقی وجود نداشت. اشعار این کار را روزبه بمانی سروده است که بخشی از آن، رپ و بخشی دیگر پاپ خوانده می‌شود.»
او با بیان این‌که چندی پیش، این کار مجوز انتشار گرفت و هیچ ممیزی نیز به آن نخورد، بیان کرد: نام این آلبوم «فراموشی» است که در چند روز آینده رونمایی و به بازار عرضه خواهد شد.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  249