شماره ۵۵۰ | ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ ارديبهشت
صفحه را ببند
روي خط خبر

۱۲۳میلیون سند، الکترونیک شده است
ارائه کارت هوشمند ملی، اولویت سازمان ثبت‌احوال در ‌سال‌جاری
شهروند| اولویت نخست سازمان ثبت‌احوال کشور در ‌سال‌جاری ارایه کارت هوشمند ملی است.
سیدعلی آوایی، رئیس جدید سازمان ثبت‌احوال کشور با اعلام این مطلب گفت: هرچند اولویت ارایه کارت هوشمند ملی است ولی امسال قول توزیع 20‌میلیون کارت هوشمند را نمی‌دهم.
آوایی در مراسم تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید سازمان ثبت‌احوال که با حضور مسئولان وزارت کشور و قوه قضائیه در سازمان ثبت‌احوال برگزار شد، اظهار داشت: بنده هیچ‌جا با یک تیم خاصی مسئولیت دریافت نکرده‌ام و از نیروهای همان سازمان در پست‌های مهم استفاده می‌کنم.
او ادامه داد: با تمام پیشرفت‌هایی که در حوزه سازمان ثبت‌احوال کشور حاصل شده است ولی باز عنوان می‌کنم نسبت به کشورهای پیشرفته عقب هستیم و باید به آنها برسیم چرا که آن‌قدر پیشرفت‌ها سریع است که اگر یک روز غفلت کنیم موجب می‌شود سال‌ها عقب بیفتیم.
آوایی همچنین در جمع خبرنگاران گفت: اولویت بنده در سازمان ثبت‌احوال کشور تسریع در ارایه کارت هوشمند ملی به آحاد جامعه است و در این خصوص تلاش می‌کنم وعده‌های ارایه 20‌میلیون کارت هوشمند در‌ سال‌جاری محقق شود.
رئیس جدید سازمان ثبت‌احوال کشور درباره ارتباط حقوقی و مأموریت‌های سازمان ثبت‌احوال گفت: بخش قابل‌توجهی از مسائل سازمان ثبت‌احوال به موارد حقوقی مربوط می‌شود. احیانا از شناسنامه‌ها خلاف قانون استفاده می‌شود و این مورد جزو مسائل مهمی است که باید به آن پرداخته شود.
آوایی گفت: به صفر رسیدن جعل شناسنامه بعید است چرا که جاعلان بیکار نیستند و می‌توانیم با برنامه‌ریزی مناسب به استانداردهای لازم برسیم.
در این مراسم محمد ناظمی‌اردکانی، رئیس سابق سازمان ثبت‌احوال نیز گفت: بالغ بر 123‌میلیون سند الکترونیک شده است و کمتر سازمانی این تحول در آن رخ داده است.
او افزود: سازمان ثبت‌احوال کشور با انجام اقداماتی از ساختار سنتی و دستی در ‌سال ۸۸، به ساختاری مکانیزه و الکترونیکی تبدیل شده است.
به گفته ناظمی‌اردکانی، سازمان ثبت‌احوال کشور با اجرای کامل پروژه کارت هوشمند ملی از ساختار مکانیزه و الکترونیکی به ساختار هوشمند دیجیتالی تبدیل خواهد شد و تمامی ساختارهای صدور کارت هوشمند ملی نیز فراهم شده است.

3264 صنعت مشمول عوارض آلایندگی در ‌سال 94
اصفهان، تهران، یزد، خراسان‌رضوی و خوزستان دارای بیشترین صنایع آلاینده
شهروند| مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: در ‌سال 93، تعداد صنایع آلاینده اعلام شده توسط استان‌ها 3264 صنعت بوده است که استان‌های اصفهان، تهران، یزد، خراسان رضوی و خوزستان از حیث دارا بودن بیشترین صنایع آلاینده در صدر این جدول و استان‌های کهکیلویه و بویراحمد، خراسان‌شمالی، خراسان‌جنوبی و قم در انتهای آن قرار داشتند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی محیط‌زیست (پام)، شینا انصاری با بیان این‌که سازمان متبوعش براساس تبصره یک ماده 38 قانون مالیات بر ارزش افزوده موظف به اعلام فهرست صنایع آلاینده مشمول عوارض آلایندگی به سازمان امور مالیاتی کشور است، گفت: به استناد همین تبصره، واحدهای آلاینده محیط‌زیست طبق تشخیص و اعلام سازمان حفاظت محیط‌زیست مشمول پرداخت یک‌درصد از فروش خود به‌عنوان عوارض آلایندگی هستند.
انصاری درباره نحوه معرفی صنایع آلاینده، ادامه داد: با شروع هر فصل، ابتدا لیست صنایع مورد بررسی استان و برنامه بازدیدها تعیین شده و پایش‌ها توسط ادارات کل یا از طریق خوداظهاری و آزمایشگاه‌های معتمد صورت می‌گیرد.
او با تأکید بر این‌که فصل مراجعه به صنعت و تشخیص آلودگی آن به‌عنوان «دوره آلایندگی صنعت» محسوب می‌شود، یادآور شد: نوع آلودگی بر مبنای «ضوابط و استانداردهای ملاک عمل سازمان حفاظت محیط‌زیست» تعیین شده و مدارک و مستندات شامل آنالیزهای آزمایشگاهی و اخطارنامه آلودگی و سایر مستندات تهیه و پس از احراز آلودگی، نام صنعت در فهرست صنایع آلاینده درج می‌شود.


تعداد بازدید :  681