شماره ۵۴۹ | ۱۳۹۴ يکشنبه ۶ ارديبهشت
صفحه را ببند
بی‌اطلاعی 70‌درصد از مردم اصفهان از خیریه صادقیه!

مدیرعامل خیریه سرای سالمندان صادقیه اصفهان با بیان این‌که سرای صادقیه دومین مرکز خیریه نگهداری سالمندان در کشور است، گفت: بیش از 70‌درصد از مردم اصفهان خیریه صادقیه را نمی‌شناسند. کریم پوستی در نشست خبری مدیران سرای سالمندان صادقیه استان اصفهان، با بیان این‌که حدود 37 موسسه برای نگهداری سالمندان در اصفهان وجود دارد، اظهار داشت:   تنها موسسه خیریه برای سالمندان در اصفهان آسایشگاه صادقیه است که با همکاری خیرین اصفهانی، سازمان بهزیستی و کمیته امداد اداره می‌شود.
وی با بیان این‌که این مرکز به هیچ گروه سیاسی وابستگی نداشته و تنها به نگهداری سالمندان نیازمند اختصاص دارد، افزود: این مرکز که پس از سرای خیریه سالمندان کهریزک تهران دومین آسایشگاه خیریه بزرگ کشور محسوب می‌شود با بخش‌های مختلف درمانی ازجمله درمانگاه چشم‌پزشکی، دندانپزشکی، گوش و حلق و بینی، رادیولوژی، فیزیوتراپی زنان و مشاور روزانه پزشکی به ارایه خدمات ارزنده جهت تأمین آسایش و سلامت سالمندان می‌پردازد.
مدیرعامل خیریه سالمندان صادقیه گفت: جمعیت فعلی سرای سالمندان صادقیه بالغ بر 400 نفر بوده که یک‌سوم آنها مرد و دو‌سوم نیز زن هستند.
وی اضافه کرد: سرای سالمندان صادقیه اصفهان در ‌سال 1354 با زیربنای بالغ بر 14‌هزار مترمربع در چهار طبقه شامل یک بخش مردان، دو بخش زنان و بخش تأسیسات، 20‌هزار متر فضای سبز، با هدف بازتوانی، توانبخشی و نگهداری از سالمندان تأسیس و راه‌اندازی شده است.
هزینه نگهداری هر سالمند ماهانه 600‌هزار تومان
پوستی با بیان این‌که در این آسایشگاه هزینه نگهداری هر سالمند در ماه حدود 600‌هزار تومان است که اشخاص باتوجه‌به توان مالی خود نسبت به پرداخت هزینه‌ها اقدام می‌کنند، ادامه داد: عده‌ای از سوی سازمان بهزیستی به این موسسه معرفی شده که ماهانه 400‌هزار تومان و تعدادی را که کمیته امداد امام خمینی(ره) معرفی کرده است، ماهانه 40‌هزار تومان هزینه پرداخت می‌کنند.
وی با بیان این‌که عده‌ای از سالمندان در این سرا به‌صورت رایگان نگهداری می‌شوند، بیان کرد: سرای سالمندان صادقیه با مساعدت و کمک‌های مردمی بیش از 400 سالمند را پذیرش کرده و حدود 90 پرسنل نیز در این مرکز مشغول به کار هستند و هزینه این مرکز در ماه حدود 200‌میلیون تومان است.
مدیرعامل آسایشگاه صادقیه اصفهان با بیان این‌که ملاک و میزان برای پذیرش سالمندان، ملاک عاطفی است به همین منظور سالمندان در دو گروه مورد پذیرش قرار می‌گیرند، ادامه داد:   گروه اول افراد تنها و بدون پناهگاه هستند که به‌طور رایگان پذیرش شده و گروه دوم اشخاص متوسط که در صورت مراجعه چنانچه دارای شرایط لازم باشند، پذیرش سالمندشان صورت می‌گیرد و ملزم هستند مبلغی از هزینه مستمری را که در ماه 600‌ هزار تومان است، پرداخت کنند.
بیش از 70‌درصد از مردم اصفهان خیریه صادقیه را نمی‌شناسند
وی با بیان این‌که مردم کاملا به وجود این مرکز آگاه نیستند از آن جهت که آسایشگاه سالمندان صادقیه در گوشه شهر است و شاید بیش از 70‌درصد مردم اصفهان خیریه صادقیه را به‌طور کل نمی‌شناسند، تأکید کرد: لازم است تلاش کنیم تا مردم را آگاه کنیم که این خیریه برای پذیرش سالمندان دایر است و دارو و درمان، نگهداری از اشخاص سالمند و ارایه خدمات به آنان صورت می‌پذیرد.
پوستی با اشاره به سرگرمی‌های موردنیاز سالمندان، یادآور شد:   فضای سبز نسبتا بزرگی ایجاد شده و فرد سالمند در اتاق زندانی نیست و در مناسبت‌های مختلف و اعیاد، برنامه جشن و سرور برای شاد کردن این سالمندان اجرا شده است.
وی ادامه داد: کتابخانه‌ای هم با تعداد 2‌هزار جلد کتاب برای مطالعه سالمندان علاقه‌مند به کتابخوانی دایر است، تا به نوعی مشغول شوند.
مدیرعامل آسایشگاه صادقیه اصفهان گفت: در تلاش هستیم صدای ما به گوش مدیران برسد؛ برخی ادارات دولتی مانند اداره آب و گاز با ما همکاری لازم را داشته باشند.
وی یادآور شد: توصیه‌ام به مردم اصفهان این است که از پدر و مادرتان تا آنجایی که برایتان امکان دارد در کانون گرم خانواده نگهداری کنید و به یاد داشته باشید سالمند هیچ‌گاه علاقه‌اش به خانواده و فرزندان را نمی‌تواند فراموش کند.


تعداد بازدید :  2104