شماره ۵۴۵ | ۱۳۹۴ سه شنبه ۱ ارديبهشت
صفحه را ببند
مرد سارق با چسب قطره‌ای کارت عابر بانک می‌دزدید


شهروند| مرد تبهکار برای اجرای نقشه‌های سرقت خود شیوه‌ای جدید انتخاب کرده بود. این مرد چسب قطره‌ای داخل دستگاه‌های خودپرداز می‌ریخت تا بتواند کارت‌های عابر بانک را سرقت کند.
هفتم آبان‌ماه ‌سال گذشته مردی به کلانتری 121 سلیمانیه مراجعه کرد و به مأموران گفت: «غروب ششم آبان‌ماه برای دریافت پول به دستگاه خودپرداز شعبه خیابان نبرد مراجعه کردم. کارت عابربانک را داخل دستگاه زدم و قصد دریافت پول  داشتم، اما دستگاه درخواست مرا انجام نداد. قصد انصراف و بازپس گرفتن کارت را داشتم، اما دستگاه کارت را نیز بازپس نداد. در همین زمان جوانی 30ساله که در نزدیکی من ایستاده بود، پیشنهاد داد تا موضوع را با نگهبان بانک در میان بگذارم تا کارت را از دستگاه بگیرم. من نیز به بانک مراجعه کردم، اما کسی داخل بانک حضور نداشت. مجددا به دستگاه خودپرداز مراجعه کردم، اما این‌بار متوجه شدم که دستگاه به حالت عادی بازگشته و درخواست کارت جدید می‌کند و از آن جوان نیز خبری نیست. به تصور این‌که کارت داخل دستگاه باقی مانده و فردای آن روز می‌توانم با مراجعه به بانک، کارت خود را دریافت کنم، به سمت خانه حرکت کردم که با دریافت پیامک متوجه شدم که در چندین نوبت 3‌میلیون و 200‌هزار تومان از حسابم برداشت شده است. فردای آن روز وقتی به شعبه بانک مراجعه کردم متوجه شدم که افرادی با ریختن چسب روی دکمه برخی از گزینه‌های دستگاه مانع از انجام عملیات بانکی من شدند و پس از سرقت کارت و اطلاع از رمز آن اقدام به برداشت پول از داخل حساب کردند».
با توجه به شیوه و شگرد برداشت پول از حساب مالباخته، بررسی شکایت‌های مشابه در دستور کار کارآگاهان پایگاه ششم قرار گرفت و کارآگاهان موفق به شناسایی تعداد دیگری از مالباختگانی شدند که کارت‌های عابر بانک آنها به همین شیوه سرقت شده بود.
در ادامه و با بررسی تصاویر به دست آمده از دوربین‌های مداربسته بانکی، کارآگاهان اطمینان پیدا کردند که فرد مشخصی در تمامی سرقت‌ها حضور داشته که در زمان مراجعه مالباختگان به دستگاه‌های خودپرداز (ATM) و اقدام جهت برداشتن پول رمز کارت آنها را برداشته و در ادامه زمانی که شاکیان جهت دریافت کارت‌های عابربانک به شعبات بانکی مراجعه می‌کردند، در همان زمان کوتاه کارت‌های عابربانک را سرقت می‌کرده و با مراجعه به سایر شعبات یا مراکز خرید اقدام به برداشت تمامی موجودی حساب‌ها کرده است.
با توجه به تصاویر به دست آمده از دوربین‌های مداربسته بانکی و بهره‌گیری از بانک اطلاعات مجرمان سابقه‌دار، کارآگاهان موفق به شناسایی یکی از مجرمان در زمینه کلاهبرداری به نام احسان شدند که تنها به همین شیوه و شگرد اقدام به سرقت کارت‌های عابربانک و در ادامه برداشت پول از حساب مالباختگان می‌کرد.
در شرایطی که هیچ‌گونه آدرس مشخصی از آخرین مخفیگاه متهم وجود نداشت، تیم تحقیق آخرین مخفیگاه وی را در منطقه مشیریه شناسایی کردند و متهم دستگیر شد. متهم که چاره‌ای جز اعتراف نداشت، به کلاهبرداری و سرقت اعتراف کرد و گفت: «در ساعات غیر اداری و در زمان تعطیلی شعبات بانکی اقدام به از کار انداختن برخی کلیدهای دستگاه‌های خودپرداز می‌کردم و زمانی‌که افراد به دستگاه‌های خودپرداز مراجعه می‌کردند، در یک لحظه از غفلت آنها استفاده و رمز عابربانک‌های آنها را برداشت می‌کردم».
با اعتراف متهم به سرقت و کلاهبرداری، بازپرس پرونده از کسانی که به این شیوه و شگرد مورد سرقت کارت‌های عابربانک، کلاهبرداری و برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی قرار گرفتند، خواست تا جهت شناسایی متهم و پیگیری شکایات خود به نشانی پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در میدان نبرد – انتهای خیابان شهید بیدچی مراجعه کنند.


تعداد بازدید :  140