شماره ۵۴۵ | ۱۳۹۴ سه شنبه ۱ ارديبهشت
صفحه را ببند
عدد خبر

87کشور رشد بیشتری از ایران داشته اند
جدیدترین آمار ارایه شده از سوی صندوق بین‌المللی پول در مورد نرخ رشد اقتصادی 152 کشور درحال توسعه جهان نشان می‌دهد 87 کشور رشد بیشتری نسبت به ایران در ‌سال 2014 داشته‌اند. این نهاد بین‌المللی نرخ رشد اقتصادی ایران در ‌سال 2014 را 3‌درصد اعلام کرده و ایران را در رده‌بندی کشورهای درحال توسعه از نظر رشد اقتصادی در جایگاه 88 قرار داده است.

50 درصد فرار مالیاتی کشور در تهران است
حسین بنی‌صفار رئیس امور مالیاتی شهر تهران با بیان این‌که نیمی از فرار مالیاتی کشور در تهران است، گفت: ‌سال گذشته در شهر تهران بیش از ۲۷‌هزار‌ میلیارد تومان درآمد مالیاتی به دست آمد. او تصریح کرد: 98‌درصد پیش‌بینی‌ها در شهر تهران محقق شده از این میزان 27‌هزار و 378‌میلیارد تومان را شامل می‌شود. ضمن این‌که این رقم 41‌درصد نسبت به ‌سال قبل آن رشد دارد.

100 هزار تن گندم تضمینی  خریده شد
ایرانعلی قنبری معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در 6 استان کشور تاکنون بیش از 100‌هزار تن گندم از کشاورزان خریداری و به مراکز ذخیره‌سازی تحویل داده شده است. او افزود: خوزستان با خرید حدود 63 هزارتن و فارس 24 هزارتن و کرمان 8792هزارتن گندم 3 استانی هستند که بیشترین میزان خریدگندم را تاکنون به خود اختصاص داده‌اند.


تعداد بازدید :  180