شماره ۵۴۰ | ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۶ فروردين
صفحه را ببند
کارآگاه

گردنبند قاپی‌های سارق حرفه‌ای
شهروند| 15‌ سال سابقه دارد اما دست از سرقت برنمی‌دارد. بارها پشت میله‌های زندان را تجربه کرده است. باید در زندان محکومیتش را می‌گذرانده اما پس از 6 ماه با قرار وثیقه از زندان فرار کرد و بار دیگر نقشه سرقت‌های خود را به مرحله اجرا گذاشت.7 ماه بود که پرونده گردنبندقاپی‌ها در خیابان افزایش یافته بود که پلیس این مجرم تبهکار را ردیابی کرد و او را به دام انداخت.
10اسفند ماه ‌سال گذشته پرونده سرقتی عجیب پیش روی ماموران کلانتری 107 فلسطین قرار گرفت. بررسی‌ها نشان می‌داد که سرنشین یک موتورسیکلت،گردنبند زن 70 ساله را به سرقت برده است.
 مالباخته پس از حضور در پایگاه سوم پلیس آگاهی، در اظهاراتش به کارآگاهان گفت:  ساعت13:30 در میدان شهدای هفتم تیر – خیابان مفتح – نبش خیابان شهید شیرودی قصد عبور از عرض خیابان را داشتم که ناگهان یک موتورسیکلت تک سرنشین در مقابل من توقف کرد. در یک لحظه دست خود را به سمت گردنم دراز و گردنبند و مدال طلای مرا به ارزش تقریبی دو‌میلیون تومان به سرقت برد.
شاکیه با وجود سن بالا، با ارایه مشخصات دقیق از چهره فرد سارق به کارآگاهان گفت: سارق فردی 37 الی 40 ساله، کمی چاق اما تنومند بود که از کلاه و لباس پشمی نیز استفاده کرده بود.
با توجه به اظهارات دقیق مالباخته درخصوص چهره فرد سارق، کارآگاهان با بهره‌گیری از بانک اطلاعات مجرمان سابقه‌دار موفق به شناسایی یکی از تبهکاران حرفه‌ای در زمینه گردنبندقاپی به نام آرش شدند که پیش از این بارها به اتهام جرایم مختلف سرقت، کیف‌قاپی، قدرت نمایی با سلاح سرد و به‌ویژه گردنبندقاپی دستگیر و روانه زندان شده است.  کارآگاهان با بررسی آخرین سابقه دستگیری متهم اطلاع پیدا کردند که «آرش» پس از آخرین دستگیری خود و صدور محکومیتش در دوم مهرماه‌سال 93 با تأمین قرار وثیقه آزاد شده و همزمان با آزادی آرش از زندان، پرونده‌های گردنبند قاپی و سرقت از زنان در سطح شهر تهران افزایش پیدا کرده است. با توجه به شباهت موجود در تمامی این سرقت‌ها، شناسایی مخفیگاه آرش و دستگیری وی به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان این پایگاه قرار گرفت.
دستگیری «آرش» در شرایطی در دستور کار کارآگاهان پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت که هیچ‌گونه اطلاعات اولیه قابل بهره برداری در رابطه با مخفیگاه آرش وجود نداشت و او نیز پس از آزادی از زندان، بلافاصله محل سکونت خود را تغییر داده و حتی اعضای خانواده‌اش نیز از محل سکونت وی اطلاعی نداشتند؛ در چنین شرایطی و درحالی‌که آرش بواسطه سوابق متعدد دستگیری و زندان، تمامی اقدامات احتیاطی جهت جلوگیری از دستگیری توسط پلیس را انجام داده بود، با این وجود و با انجام اقدامات گسترده پلیسی و شبانه‌روزی سرانجام مخفیگاه وی در منطقه تهرانسر شناسایی و او بار دیگر و به صورت غافلگیرانه دستگیر شد.
«آرش» بیش از 15‌سال در زمینه سرقت فعالیت دارد. او در این مدت بارها توسط پلیس آگاهی دستگیر شده و به مجرمی شناخته‌شده در میان کارآگاهان مبارزه با کیف قاپی و گردنبندقاپی تبدیل شده. او پس از دستگیری به گردنبند قاپی در مناطق مختلف شهر تهران اعتراف کرد؛ همزمان با دعوت تعدادی از شاکیان و مالباختگان، آرش از سوی این افراد مورد شناسایی قرار گرفت.
در حالی که متهم به سرقت‌های خیابانی اعتراف کرد، بازپرس پرونده با انتشار بدون پوشش تصویر آرش از کسانی که موفق به شناسایی تصویر این مرد شده‌اند خواست تا جهت پیگیری شکایت خود به نشانی پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان سهروردی شمالی – خیابان خرمشهر – میدان نیلوفر مراجعه کنند.

داروهای دامی غیرمجاز به مقصد نرسید
کامیونت حامل 8 تن داروی دامی غیرمجاز و فاقد مجوز در پلیس راه نوکنده در غرب استان گلستان از سوی ماموران توقیف شد.
به گزارش ایرنا از پایگاه پلیس گلستان فرمانده انتظامی بندرگز روز سه‌شنبه اظهار داشت: این مقدار داروی دامی غیرمجاز در بازرسی از یک دستگاه کامیونت هنگام کنترل خودروهای عبوری در پلیس راه نوکنده از توابع این شهرستان کشف شد.
سرهنگ علی‌اکبر خرمی تصریح کرد: داروی دامی کشف شده پس از تنظیم صورتجلسه، تحویل اداره دامپزشکی شهرستان شد. به گفته وی، یک نفر در این ارتباط دستگیر شده است. شهرستان بندرگز در فاصله 42 کیلومتری غرب گرگان (مرکز گلستان) واقع است و با افزون بر 50‌هزار نفر جمعیت شامل دو شهر بندرگز و نوکنده و چندین روستاست.

 


تعداد بازدید :  346