وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
برخی جریانها از همان ابتدا دولت روحانی را از خود نمیدانستند
علی جنتی در دیدار با هیأترئیسه و مسئولان کمیتههای اجرایی کانون جوانان حزب اعتدال و توسعه، اظهار کرد: از همان ابتدا که به وزارت ارشاد آمدم احساس کردم برخی از جریانهایی که دولت آقای روحانی را از خود نمیدانند، همه توان خود را صرف بهانهگیری و عیبجویی از فعالیتهای این دولت نمودهاند که متاسفانه عرصه فرهنگ نیز از این بهانهگیریها بینصیب نبوده است. به گزارش ایلنا، جنتی با اشاره به دستاوردهای دولت در حوزههای اقتصادی و سیاست خارجی، که منجر به تقویت امید در فضای عمومی جامعه شده، ابراز امیدواری کرد در عمل به رهنمودهای مقام معظم رهبری در آغاز سال همدلی و همزبانی دولت و ملت، همه دلسوزان نظام ازجمله گروهها و جریانهای سیاسی، به گونهای عمل کنند که به حفظ و ارتقای سطح امید در جامعه کمک شود. وزیر ارشاد به اتفاقات ناگواری که در مورد اجرای برخی کنسرتهای قانونی طیسال گذشته روی داد، اشاره کرد و گفت: پارسال به دروغ شایع کردند که وزارت ارشاد مجوز تک خوانی به بانوان داده و با پخش وسیع این شایعه در سطح کشور تلاش داشتند دیدگاه علما و متدینان را علیه دولت و وزارت ارشاد منفی کنند. او تصریح کرد: قطعا باید در دلسوزی این شایعهپراکنان برای نظام و فرهنگ کشور تردید کرد، چراکه اگر اینان دغدغه اسلام و فرهنگ اسلامی را داشتند، اولا به دروغ متوسل نمیشدند و در ثانی همان سالهای قبل از استقرار دولت آقای روحانی که برخی کتابهای سراسر مشکلدار مجوز چاپ گرفتند واکنش نشان میدادند.
وزیر دادگستری:
سیاستگذاری رسیدگی به پولهای کثیف در مجمع تشخیص بررسی میشود
مصطفی پورمحمدی در حاشیه مراسم ختم مادر حجتالاسلام ابوترابیفرد، درمورد مبارزه با پولشویی گفت: مبارزه با پولشویی همچنان درحال اجراست و از نظر ما این قانون خوبی است. به گزارش ایلنا، وی افزود: وزارت اقتصاد و دارایی بهطور جدی جلساتی را در این راستا برگزار میکند و بنده که عضو نیستم هم در این جلسات شرکت میکنم. وزیر دادگستری در مورد موضوع پولهای کثیف گفت: این مسأله قانون میخواهد. ما در قانون انتخابات درحال رسیدگی به این مسأله هستیم که البته سیاستگذاری این موضوع در مجمع تشخیص رسیدگی میشود و از آنجا ارسال میگردد.
معاون سیاسی وزیر کشور مطرح کرد:
پرهیز و جلوگیری از رفتار جانبدارانه مجریان انتخابات
محمدحسین مقیمی در نشست تخصصی معاونان سیاسی امنیتی و اجتماعی، مدیران کل دفاتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداریهای کشور، شفافسازی در رویهها و برنامهها، ارج نهادن به نقدپذیری و خدمت بیمنت به مردم را از تکالیف مهم و اساسی در جهت ایجاد زمینههای همدلی و همزبانی بین دولت و ملت برشمرد. به گزارش ایلنا، معاون سیاسی وزیر کشور با تأکید بر فراهم کردن زمینه و بستر لازم برای قانونگرایی و ایجاد فضای همدلی و همزبانی بین احزاب و جریانهای سیاسی گفت: برای تحقق شعار همدلی و همزبانی باید بپذیریم که هرگز نباید خلاف قانون عمل کنیم و در برابر قانونگریزی باید ایستاد. مقیمی ادامه داد: پرهیز و جلوگیری از هرگونه رفتار جانبدارانه مجریان انتخابات بهعنوان اثرگذارترین اقدام مدنظر است. وی تصریح کرد: باید در موضوع انتخابات به گونهای رفتار شود که مردم احساس کنند که ما جانبداری از هیچ شخص و یا گروهی را نمیکنیم و اگر این رفتار اجرایی شود حتما همدلی و همزبانی جای خود را در جامعه باز خواهد کرد. مقیمی گفت: نبایستی اجازه داد که از هیچ نوع امکانی که مربوط به نهادهای دولتی و یا فضاهایی که از پول و بودجه عمومی ساخته شده، له یا علیه کسی استفاده شود.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری خبر داد:
تعیین کمیته انتخاباتی اصولگرایان
کمال سجادی گفت: در جبهه پیروان کمیتهای داریم که وظیفه آن جمعآوری اطلاعات کاندیداهای بالقوه انتخابات آینده است. سجادی در گفتوگو با ایلنا، درباره استراتژی اصولگرایان برای انتخابات آتی مجلس گفت: خوشبختانه با جلساتی که بین آیتالله یزدی، آیتالله موحدیکرمانی و آیتالله مصباحیزدی برگزار شده، انسجام میان اصولگرایان وضع بسیار مطلوبی پیدا کرده است. سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری ورود به فاز تبلیغات برای انتخابات مجلس آینده را زودهنگام خواند و افزود: فعلا به دنبال انسجام و همگرایی هستیم، هرچند در جبهه پیروان کمیتهای داریم که وظیفه آن جمعآوری اطلاعات کاندیداهای بالقوه انتخابات است. سجادی اظهار کرد: آقایان محسن کوهکن، دبیرکل جامعه اسلامی نمایندگان ادوار مجلس، اسدالله بادامچیان، قائممقام حزب موتلفه اسلامی و کریمی اصفهانی، دبیرکل جامعه اسلامی اصناف و بازار در این کمیته عضویت دارند و جلسات منظمی را برای ورود به انتخابات دارند، اما هنوز وارد مصداقهای انتخابات نشدهاند.