شماره ۵۴۰ | ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۶ فروردين
صفحه را ببند
نهادهاي بين المللي

 50 سمن ویژه بانوان در قزوین فعالیت می‌کنند
مدیر‌کل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین گفت: به‌منظور فعالسازی مجدد سمن‌های ویژه بانوان در استان قزوین راهکارهای احیا و ادامه فعالیت سمن‌ها در استان قزوین فراهم شده است. طاهره‌بیگم سیدی با اشاره به این نکته که 150 سازمان مردم‌نهاد ویژه بانوان در استان قزوین وجود دارد، اظهار داشت: درحال‌حاضر 150 سازمان مردم‌نهاد ویژه بانوان در استان قزوین وجود دارد که از این بین 50 سازمان فعال هستند. وی با بیان این نکته که شرایط اقتصادی چند ‌سال اخیر سبب‌شده بسیاری از سمن‌ها غیرفعال شده‌اند، افزود: شرایط سخت اقتصادی چند‌ سال گذشته بسیاری از سمن‌ها را از فعالیت باز داشته است، از این‌رو برنامه‌هایی در راستای فعالسازی سمن‌های بانوان در استان قزوین تدوین شده است.
سیدی با اشاره به این نکته که فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد ویژه بانوان سبب فعالیت و حضور بیشتر بانوان در جامعه می‌شود، بیان کرد: استانداری قزوین حتی سمن‌هایی که دارای نگرش‌های خاص سیاسی هستند نیز حمایت می‌کند، زیرا فعالیت سمن‌ها سبب ارتقای زندگی زنان در جامعه می‌شود.
مدیر‌کل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین تصریح کرد: به‌منظور فعالسازی مجدد سمن‌های ویژه بانوان در استان قزوین راهکارهای احیا و ادامه فعالیت سمن‌ها در استان قزوین فراهم شده است.
وی با اشاره به مشکلات و آسیب‌های بسیار زیادی که بانوان استان قزوین با آن مواجه هستند، افزود: باید بسترهای موردنیاز برای حضور بانوان در جامعه فراهم شود تا بانوان توانمند بتوانند در جامعه نقش آفرینی کرده و از توانایی‌های آنها استفاده شود.
مدیر‌کل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین، اجرای برنامه‌های آموزشی برای بانوان را مهم‌ترین طرح در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خانواده دانست و خاطرنشان کرد: برنامه‌های مشاوره‌ای ازجمله محورهای اصلی برنامه‌های هفته زن در استان قزوین به‌شمار می‌رود.
وی گفت: برنامه‌های مشاوره به خانواده با دو محوریت تربیت‌فرزندان و روابط همسرداری در تمامی شهرستان‌های استان قزوین برگزار می‌شود، همچنین مشاوره‌های ژنتیک، مشاوره‌اعتیاد و مشاوره‌های ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی ازجمله برنامه‌های هفته زن در استان قزوین است که در تمامی شهرستان قزوین اجرایی می‌شود.
سیدی با تأکید بر این نکته که باید بستر و زمینه حضور زنان توانمند در جامعه فراهم شود، عنوان کرد: به‌منظور فراهم‌سازی شرایط برای حضور بانوان در جامعه راهکار‌هایی تدوین شده است که ازجمله آن می‌توان به برگزاری نمایشگاه عرضه و فروش محصولات بانوان توانمند اشاره کرد. وی خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه زنان کارآفرین و توانمند محصولات خود را در زمینه‌های صنایع‌دستی، محصولات فرهنگی و هنری به‌صورت مستقیم به فروش می‌رسانند تا علاوه‌بر تشویق بتوان فعالیت‌های بانوان در قزوین را معرفی کرد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی ایلام خبر داد
فعالیت 225 گروه جهادی در ایلام
نصرت‌الله برزویی در حاشیه نشست هماهنگی گروه‌های جهادی در دهلران در ایلام اظهار داشت: امسال 225 گروه جهادی در استان ایلام فعالیت می‌کنند.مسئول سازمان بسیج سازندگی ایلام گفت: این گروه‌ها درقالب بسیج دانش‌آموزی، مساجد و محلات، جامعه‌مهندسین، منابع‌طبیعی و کشاورزی و دانشجویی به ارایه خدمات می‌پردازند. وی افزود: این گروه‌ها در زمینه عمرانی، محرومیت‌زدایی، آموزش فنی‌وحرفه‌ای، آموزش خانواده، کارهای عام‌المنفعه و فرهنگی در زمینه محرومیت‌زدایی فعالیت می‌کنند.
مسئول سازمان بسیج سازندگی ایلام اظهار داشت: در بحث عمرانی و محرومیت‌زدایی، ساخت مساجد و حسینیه‌ها، خانه‌های‌عالم، غسالخانه، ساخت سرویس‌های بهداشتی و به‌خصوص کارهای عام‌المنفعه در دستورکار  این گروه‌ها قرار دارد.
برزویی ادامه داد: در بحث فرهنگی نیز اجرای یادواره‌های شهدا، اجرای آموزش‌های روخوانی و روانخوانی قرآن، توانمندسازی خانواده‌ها و راهکارهای مبارزه با ماهواره دنبال می‌شود.
وی تصریح کرد: امسال بیش از 7‌هزار و 500نفر از برادران و خواهران در گروه‌های جهادی فعالیت می‌کنند که 51‌درصد شرکت‌کنندگان در گروه‌های جهادی خواهران و 49‌درصد برادران هستند.


تعداد بازدید :  263