شماره ۵۳۶ | ۱۳۹۴ شنبه ۲۲ فروردين
صفحه را ببند
پرسه در بازار

افزایش 12‌درصدی قیمت  آبمیوه و کنسانتره
نرخ انواع آبمیوه و کنسانتره 12‌درصد افـزایش داشت. ولی‌الله داودآبادی، دبیر انجمن صنایع آبمیوه و کنسانتره با اعلام این خبر گفت: در برخی صنایع مانند صنعت آبمیوه و کنسانتره افزایش قیمت اجتناب‌ناپذیر است، زیرا قیمت میوه به صورت ماهانه افزایش دارد و با در نظر گرفتن سایر عوامل تولید همچون افزایش قیمت حمل‌و‌نقل، بسته‌بندی و نیروی انسانی، 12‌درصد افزایش قیمت این محصول خیلی دور از ذهن و غیرمنطقی نیست. داود‌آبادی دلیل افزایش قیمت آبمیوه و کنسانتره را حفظ کیفیت این محصول و کاهش ضرر تولیدکنندگان عنوان و تأکید کرد: بسیاری از تولیدکنندگان از این میزان افزایش گله‌مند هستند، چرا که به اعتقاد آنها در شرایط فعلی متحمل ضرر بسیاری می‌شوند. داود‌آبادی با اشاره به میزان تولید در‌ سال گذشته گفت: در اواخر ‌سال گذشته میزان تولید به دلیل سودآوری کم، افت بسیاری پیدا کرد اما امیدواریم امسال میزان تولید افزایش یابد.

گرانفروشی نوبرانه ها با محدودیت عرضه
عرضه محدود، بهانه خرده‌فروشی‌ها مبنی بر قیمت بالای مبدأ باعث شده که قیمت هر کیلوگرم گوجه‌سبز به ۱۰۰‌هزار تومان و چغاله‌بادام به ۷۰‌هزار تومان برسد. حسین مهاجران، رئیس اتحادیه فروشندگان
میوه‌ و‌ تره‌بار در این باره گفت: در میادین مرکزی میوه و تره‌بار قیمت هر کیلوگرم گوجه‌سبز 50 تا 60‌هزار تومان و چغاله ریز به 35 تا 40‌هزار تومان کاهش یافته است، در حالی ‌که این محصولات در روز‌های گذشته به ترتیب 100 و 70‌هزار تومان به فروش می‌رسید. او تأکید کرد: به دلیل قیمت بالای نوبرانه‌ها در میادین مرکزی میوه و تره‌بار، به نرخ خرده‌فروشی‌ها نمی‌توان خرده گرفت، زیرا آنها نمی‌توانند محصول را گران خریداری و ارزان بفروشند. رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار، ادامه داد: تا 5 روز آینده با آمدن گوجه‌سبز از 3 مرکز تولید ساوه، قم و گرمسار، قیمت این محصول در بازار مصرف به 25هزار تومان کاهش یافته و در روز‌های آینده، قیمت این محصول به کمتر از 10‌هزار تومان
 نیز می‌رسد.

اجرای طرح قطعه‌بندی مرغ گرم از مبدأ
مرغ بسته‌بندی شده گرم و منجمد، به منظور تسهیل مصرف خانوار و ذخیره‌سازی محصول، در اردیبهشت‌ماه به صورت آزمایشی و براساس قیمت تمام‌شده در بازار توزیع می‌شود. حسن رکنی، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر عمل قطعه‌بندی در مرغ گرم، پس از عرضه اتفاق می‌افتد اما در این طرح عمل قطعه‌بندی مرغ گرم و منجمد، در مبدأ و پیش از عرضه در خرده‌فروشی‌ها انجام می‌شود. این در حالی است که تفکیک قطعات لاشه طیور بیش از سه دهه در کشور‌های پیشرفته در حال انجام است و مصرف گوشت مرغ را بهینه و متناسب با مصرف خانوار می‌کند.
رکنی ادامه داد: اجرای این طرح به اقتصاد خانوار، کاهش دورریز، ذخیره‌سازی و سهولت انتخاب مصرف‌کنندگان کمک می‌کند. او همچنین تأکید کرد: با توجه به افزایش تقاضای مرغ در ماه مبارک رمضان، از اکنون ذخیره‌سازی مرغ مورد نیاز برای تأمین این ایام پیش‌بینی شده است.

 


تعداد بازدید :  142