شماره ۵۳۳ | سه‌شنبه 18 فروردين 1394
صفحه را ببند
جهان

قدردانی یمن از ارسال محموله‌های بشردوستانه هلال‌احمر ایران
در پی تحویل محموله کمک‌های بشردوستانه هلال‌احمر ایران به مسئولان یمنی، دکتر محمد احمد الکباب، رئیس جمعیت هلال‌احمر یمن در نامه‌ای به دکتر سیدامیرمحسن ضیایی، رئیس جمعیت هلال احمر، مراتب تشکر از اقدامات بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر ایران و مساعدت و امدادرسانی بی‌دریغ جمعیت ملی ایران را اعلام کرد.
در این نامه از هلال‌احمر ایران به‌عنوان یکی از شرکای نهضت صلیب‌سرخ و هلال‌احمر که فراهم آورنده حمایت‌های معنوی مورد نیاز جهت استمرار و موفقیت مأموریت انسان‌دوستانه جمعیت ملی یمن است، یاد شده و از مساعدت‌ها و حمایت‌های خالصانه جمعیت ملی ایران به‌عنوان تعهدی به وظایف انسان‌دوستانه و نقش کلیدی در موفقیت و دستیابی به کاهش آلام بشری در کشور یمن، قدردانی شده است. رئیس جمعیت هلال‌احمر یمن در پایان این نامه اظهار امیدواری کرده که تعاملات و همکاری‌های دوجانبه جمعیت‌های ملی ایران و یمن استمرار داشته باشد.

اعزام 2 فروند هواپیمای صلیب‌سرخ به پایتخت یمن
عربستان‌سعودی به سازمان صلیب‌سرخ اجازه داد تا دو فروند هواپیمای امداد را به پایتخت یمن اعزام کند. به گزارش رویترز، سازمان بین‌المللی صلیب‌سرخ در توافق با عربستان دو فروند هواپیمای حامل کمک‌های پزشکی و بهیار را به صنعا، پایتخت یمن اعزام خواهد کرد. به گفته سیتارا جابین، سخنگوی صلیب سرخ، عربستان‌سعودی به این نهاد اجازه داده تا دو فروند هواپیمای امداد را به شهر صنعا اعزام کند. یکی از این هواپیماها حامل کمک‌های پزشکی و انسان دوستانه و هواپیمای دیگر حامل بهیار و کادر پزشکی خواهد بود. گفته می‌شود که تعداد پرسنل کادر پزشکی به ۳۰۰ نفر می‌رسد. درگیری‌های خونین در یمن باعث شده تا بیمارستان‌‌های این شهر با کمبود شدید دارو مواجه باشند. صلیب‌سرخ بیش از یک هفته است که منتظر اجازه ائتلاف عربی برای ورود هواپیماهایش به یمن است.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  149