شماره ۵۳۳ | ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۸ فروردين
صفحه را ببند
راه‌هایی برای پس‌انداز کردن

پس‌انداز کردن و کنار گذاشتن مقداری پول برای روز مبادا، چیزی است که همیشه پدر و مادرها به آن تأکید می‌کنند. این‌که در مواقع ضروری و بر حسب اتفاق ممکن است به پول نیاز داشته باشیم و بهتر آن است که از قبل فکر چنین موقعیت‌هایی را کرده باشیم. اما این اتفاق چطور می‌افتد؟ در ادامه به برخی از راهکارهای پس‌انداز اشاره  می‌کنیم:   
1- هر بار که خرج می‌کنید آن را یادداشت کنید: حتی اگر هزینه‌ای را با چک و کارت اعتباری می‌پردازید با یادداشت‌کردن ارقام در آخر ماه به کسر پول دچار نمی‌شوید.
2- پاداش‌ها را نادیده بگیرید: حتی‌الامکان پاداش آخر ‌سال و پول‌هایی از این قبیل را در حسابی جداگانه پس‌انداز کنید و نادیده بگیرید.
3- پس‌انداز ویژه: هر ماه پولی ولو اندک پس‌انداز کنید. چه‌بسا برای انجام برنامه‌هایی با هزینه‌ای اضافی به آن احتیاج پیدا کنید. در زندگی مطمئنا پیشامدهای غیرمنتظره‌ای وجود دارد. این احتمال را که ممکن است هزینه پیش‌بینی نشده‌ای داشته باشید، درنظر بگیرد.
4- هزینه‌ای احتمالی را پیش‌بینی کنید: دیر یا زود مجبور می‌شوید تلویزیون، ماشین لباسشویی و... را عوض کنید. بهتر است که هنگام پایان‌یافتن اقساط اجناسی را که طی‌ سال خریده‌اید، باز هم به میزان قسط پرداختی ماهانه از حقوقتان برداشته و در حساب پس‌انداز ذخیره کنید.
5- مساعده نگیرید: غالبا برای خرید اجناس ضروری مثل خودرو گرفتن وام و مساعده اجباری است اما گرفتن کمک و مساعده برای رفتن به مسافرت یا ولخرجی بیشتر، کاری غیرمنطقی و نادرست است و خیلی زود شما را زیر بار قرض خواهد برد.
6- خرید قسطی، محتاطانه: پیش از این‌که قسطی خرید کنید با محاسبه‌ای ساده، قیمت اصلی و قیمت تمام‌شده با قسط را مقایسه کنید و ببینید آیا به‌صرفه است و توان پرداخت اقساط را دارید یا نه.
7- برای هزینه‌های جاری زندگی، پیش‌بینی رقمی را کرده و از آن عدول نکنید: این رقم را به 4 قسمت تقسیم کرده و خود را مجبور کنید که بیش از آن خرج نکنید، به‌خصوص اگر درآمد محدودی دارید از این مبلغ هفتگی بیشتر خرج نکنید، یکی، دوبار سختی‌کشیدن در طول هفته بهتر از پایان رساندن ماه با اضطراب و نگرانی است. اگر بتوانید خرج هفتگی را در یک‌روز ثابتی از بانک بگیرید (مثلا شنبه‌ها) به‌طور محدودتری
 خرج می‌کنید.


تعداد بازدید :  93