شماره ۳۳۷۲ | چهارشنبه 21 خرداد 1404
صفحه را ببند
رئیس سازمان انرژی اتمی در واکنش به اظهارات اخیر مدیر کل آژانس:
گروسی نشان داد علیه ملت ایران کار می‌کند

رئیس سازمان انرژی اتمی با انتقاد از اظهارات مدیرکل آژانس درباره احتمال حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران اظهار کرد، گروسی نشان داد او هم جزو کشورهایی است که در سال‌های طولانی گذشته علیه ملت ایران عملیات روانی انجام می‌دهند.
محمد اسلامی در برنامه تلویزیونی «رصد» در پاسخ به این پرسش که گزارش آژانس درباره ایران و اظهارات و مواضع مدیرکل آژانس سیاسی است یا فنی، با تأکید بر اینکه آقای گروسی ماهیت خود را واضح نشان می‌دهد، تصریح کرد: به‌ویژه با جنایاتی که رژیم صهیونیستی در فلسطین انجام می‌دهد و در مقابل سازمان‌های بین‌المللی خاموش هستند نشان می‌دهد نگاه جمهوری اسلامی ایران به حقوق ملت‌ها واقع‌بینانه است. سازمان‌های بین‌المللی ابزار دست قدرت‌های برتر و تحت نفوذ کامل اسرائیل است. اظهارات آقای گروسی بعد فنی و حقوقی ندارد و سراسر تولیدات عملیات روانی و سیاسی است که رژیم صهیونیستی انجام داده است.
وی گفت: کسی که برای دولت غارتگر و ظالم و جنایتکار که بمب اتمی دارد و کاملا آشکار است که عضو پادمان جامع آژانس نیست و نظارتی را برنمی‌تابد اظهار نگرانی می‌کند و از آن بدتر می‌گوید تاسیسات هسته‌ای ایران را دیدم و نیروی سنگینی برای از بین بردن آن نیاز است، درحالی‌که به‌عنوان مدیرکل آژانس نباید این حرف را بزند، چرا که به این مواضع به لحاظ منشور حقوق بین‌الملل و الزامات هسته‌ای اجازه تعرض داده نشده است؛ اما او می‌گوید که نمی‌شود از بین برد! او نشان داد که او هم جزو کسانی است که علیه ملت ایران عملیات روانی برای سال‌های طولانی انجام می‌دهند.
وی درباره سخنان گروسی گفت: کسی در ایران نگفته است که اگر اسرائیل حمله کند، بمب اتم می‌سازیم.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  119