شماره ۳۳۶۱ | سه‌شنبه 6 خرداد 1404
صفحه را ببند
انتخابات هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی امروز برگزار می‌شود
از پیامک‌های تهدیدآمیز تا حضور سلبریتی ها در مجلس

درحالی‌که خبرها حاکی از به تعویق افتادن انتخابات هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی بود، سخنگوی هیأت رئیسه از قطعی شدن برگزاری انتخابات هیأت رئیسه اجلاسیه دوم دوازدهمین دوره مجلس در جلسه امروز صحن علنی خبر داد.
عباس گودرزی به خبرنگاران گفت: جلسه رسمی انتخابات هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، امروز با حضور نمایندگان در صحن علنی مجلس برگزار می‌شود.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: با عنایت به ایام بزرگداشت رحلت حضرت امام (ره) و حضور نمایندگان مجلس در حوزه‌های انتخابیه، امروز، چهارشنبه، نمایندگان با حضور در مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) ضمن ادای احترام به مقام شامخ بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، با آرمان‌های ایشان و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی تجدید میثاق خواهند کرد.
دومین انتخابات هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، درحالی امروز برگزار خواهد شد که ترکیب نخستین هیأت رئیسه این مجلس، هشتم خرداد سال ۱۴۰۳ مشخص شد.
براساس آیین‌نامه داخلی، اعضای هیأت رئیسه مجلس برای مدت یک‌سال و با رأی مستقیم نمایندگان انتخاب می‌شوند. تکرار انتخاب اعضا در دوره‌های متوالی منع قانونی ندارد. ترکیب هیأت رئیسه شامل رئیس، دو نایب‌رئیس، ۶ دبیر و سه ناظر است. انتخاب رئیس با اکثریت مطلق آرای نمایندگان و سایر اعضا با اکثریت نسبی انجام می‌شود.
در اجلاسیه دوم گمانه‌زنی‌ها، شایعات و اخبار متفاوت درباره نمایندگانی که قرار است برای حضور در هیأت رئیسه نامزد شوند، بسیار بالا است و در کنار رایزنی‌های رسمی و قانونی برای کسب رای، بازار ارسال پیامک‌های به‌گفته نمایندگان (رودبار، اسفراین، درود وازنا) که حاوی مطالب تهدیدآمیز، مشکوک و غیرطبیعی است، در فضای مجلس جنجال‌آفرین شده است. در همین باره مهرداد لاهوتی، نماینده مردم لنگرود در مجلس، در گفت‌وگویی مدعی شد ارسال پیامک تهدیدآمیز علیه رئیس فعلی مجلس کار تندروها است که همیشه خلاف جهت آب شنا می‌کنند و این روش درستی نیست، چرا که اگر نامزد توانمندی برای اداره مجلس دارند بیایند در جهت درست، رقابت انتخاباتی کنند و از فرد مورد نظر خودشان دفاع کنند.
همچنین مهرداد گودرزوند در جلسه علنی مجلس در تذکری گفت: هر زمان که به انتخابات هیأت رئیسه مجلس نزدیک می‌شویم، پیامک‌های تهدیدآمیز و توهین به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود. وزیر اطلاعات و دستگاه‌های امنیتی را نسبت به این موضوع حساس کنید. امروز همچون سال‌های ۵۸ و ۵۹ که آیت‌الله شهید بهشتی را مورد تهمت و توهین قرار می‌دادند، رئیس مجلس را هدف تهمت‌ها و توهین‌ها قرار داده‌اند.
وی با بیان اینکه محتوای پیامک‌های ارسالی توهین به رئیس مجلس است، اظهار کرد: چه ‌کسی باید جلوی این موضوع را بگیرد؟ امروز عده‌ای دنبال تضعیف مجلس هستند.
روح‌الله لک علی آبادی نیز در جلسه مجلس گفت: متأسفانه می‌بینیم که بعضی وقت‌ها یک عده سلبریتی وارد مجلس می‌شوند، جلسه برگزار می‌کنند و برای اینکه هیأت رئیسه مجلس چه‌کسی باشد و چه‌کسی نباشد تصمیم می‌گیرند و امروز عده‌ای هدفمند پیامک‌های انبوه را با تهدید و تطمیع ارسال می‌کنند تا در روند تصمیم‌گیری مجلس تأثیرگذار باشند.
این نماینده مجلس تأکید کرد: قرار است با تلفن همراهی که در اختیار نمایندگان است پیامک‌ها و مشکلات مردم را جواب دهیم نه اینکه روزی هزار پیامک هدفمند و تهدیدآمیز بیاید و پیامک مشکلات مردم در میان تهدیدات این افراد گم شود.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  43