شماره ۳۳۵۰ | چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404
صفحه را ببند
روایت تخت‌روانچی درباره برخی گمانه‌زنی‌ها درخصوص محدودیت‌های احتمالی بر صنعت هسته‌ای کشور
هنوز وارد جزئیات سطح و میزان غنی‌سازی نشده‌ایم

معاون وزیر امور خارجه درباره اظهارات عباس عراقچی، مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای ایران بعد از جلسه روز یکشنبه در مسقط تأکید کرد که هنوز جزئیاتی درباره محدودیت احتمالی بر غنی‌سازی ایران مطرح نشده است و آنچه توسط عراقچی مطرح شد، صرفاً بیان چارچوب بود.
مجید تخت‌روانچی که برای حضور در نشست «کتاب و دیپلماسی» به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رفته بود، در حاشیه این مراسم در گفت‌وگویی درباره اظهارات اخیر عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان درخصوص محدودیت در سطح و میزان غنی‌سازی به‌عنوان اقدام اطمینان‌ساز در مذاکرات توضیح داد.
تخت‌روانچی گفت: هنوز وارد جزئیات درباره سطح و میزان غنی‌سازی نشده‌ایم؛ به‌عنوان یک چارچوب اعلام کرده‌ایم که برای یک دوران محدودی می‌توانیم یک‌سری محدودیت‌هایی را در ارتباط با سطح و ظرفیت غنی‌سازی و اینگونه مسائلی که در حوزه هسته‌ای است به‌عنوان اقدامات اطمینان‌ساز    بپذیریم.
وی تصریح کرد که این اعلام آمادگی ایران برای اتخاذ اینگونه اقدامات در مقابل لغو تحریم‌ها است و افزود: بنابراین اقدامات ما از این دست گام‌هایی نیست که یک‌طرفه برداشته می‌شود بلکه به‌عنوان بخشی از اقدامات اطمینان‌سازی است که می‌تواند از طرف ایران مطرح شود که بگوییم برنامه هسته‌ای ما کاملاً صلح‌آمیز است.
معاون وزیر امور خارجه تأکید کرد: در مقابل، باید اقداماتی از سوی دیگران برداشته شود تا تحریم‌ها لغو شود.وی در پاسخ به این سؤال که جزئیات زمانی و درصد محدودسازی چقدر است، گفت: هنوز به آن مرحله نرسیده‌ایم، در ابتدای کار هستیم و هنوز وارد این مقوله نشده‌ایم که بخواهیم زمان یا درصد (سطح غنی‌سازی) تعیین کنیم.
تخت‌روانچی درباره برخی گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال محدودیت‌ 25ساله، گفت: خیر. هیچ‌کدام از این گمانه‌زنی‌ها قابل تأیید نیستند، نه درباره زمان و نه درصد، همانطور که گفته شد نکته مطرح‌شده توسط آقای عراقچی صرفاً بیان چارچوب بود.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  162