شماره ۳۳۴۶ | شنبه 20 ارديبهشت 1404
صفحه را ببند
فرمانده نیروی هوایی ارتش مطرح کرد:
نقش متخصصان توانمند کشور در بی‌نیازی نیروی هوایی از بیگانگان

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در بیست و پنجمین دوره‌ هیات معارف جنگ شهید علی صیاد شیرازی، درباره نقش این نیرو در پیروزی انقلاب اسلامی و نابودی توان دشمن در دوران جنگ تحمیلی گفت: تمامی کسانی که لباس مقدس نظامی‌گری را بر تن کرده‌اند، باید بدانند که این لباس، لباس دفاع از اسلام، ولایت و مظلومان جهان است.
امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی با اشاره به اقدامات این نیرو در پیروزی و تثبیت انقلاب اسلامی تأکید کرد: تلاش‌های نیروی هوایی ارتش از حضور همافران در مدرسه علوی به مثابه نقطه عطفی در سرعت بخشیدن به وقوع انقلاب اسلامی تا دوران پس از انقلاب و جنگ تحمیلی، همگی به مثابه مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی هستند.
وی افزود: عملیات‌های آفندی، پشتیبانی و ترابری این نیرو در دوران هشت سال دفاع مقدس، به ویژه عملیات‌های این نیرو در پاسخ به حملات ناجوانمردانه و ظالمانه رژیم بعث عراق همچون عملیات کمان ۹۹ (موسوم به عملیات ۱۴۰ فروندی)، تأثیر شگرفی در تضعیف قدرت هوایی دشمن داشته است.امیر سرتیپ واحدی تأکید کرد: تلاش برای بومی‌سازی و داخلی‌سازی قطعات هواپایه، آماد، بازسازی و تعمیر جنگ‌افزارهای این نیرو، همگی مرهون تلاش کارکنان متخصص و متعهد این نیرو، به ویژه اقدام انقلابی شهید منصور ستاری در تأسیس مجتمع «اوج» است؛ امری که موجب شد تا نیروی هوایی ارتش، اولین نیرویی باشد که به جهاد خودکفایی دست یافته است تا جایی که این‌ نیرو هم‌اکنون در وضعیتی است که تمامی فرایندهای تولید، بازآماد و اورهال را به دست صنعتگران متخصص و توانمند وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و نیروی هوایی ارتش انجام می‌دهد.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  45