شماره ۳۳۴۵ | پنج‌شنبه 18 ارديبهشت 1404
صفحه را ببند
ماجرای گنج‌یابی در بهشت زهرا به کجا رسید؟

محسن سعادتی، معاون میراث فرهنگی استان تهران،درباره محدوده بافت تاریخی تهران که ثبت شده است و حریم مشخص‌ دارد، اظهار کرد: این بافت وسعت مشخصی دارد و محدوده آن شامل بازار تاریخی، سنگلج و اودلاجان است و  وسعتی حدود ۷۵۰ هکتار دارد. برای بازار، عرصه ١١۵ هکتاری، برای اودلاجان ١۵٠ هکتار در نظر گرفته شده است و مابقی محدوده سنگلج است.
در سال گذشته توانستیم اودلاجان غربی را تعیین حریم و مصوب کنیم. امسال نیز برنامه‌ریزی کرده‌ایم که دو بخش دیگر از این بافت، یعنی بخش مرکزی و بخش شرقی، تعیین حریم شوند و به تصویب برسند. همچنین سال گذشته موفق شدیم تعدادی از بناهای تاریخی را در این محدوده شناسایی و برای ثبت آن‌ها اقداماتی انجام دهیم. اکنون در انتظار صدور نظر نهایی برای ثبت این آثار هستیم تا بتوانیم آن‌ها را به شهرداری معرفی کرده و فرآیند حفاظت و مرمت آن‌ها را آغاز کنیم.
او همچنین درباره حفاری‌های اخیری که در بهشت زهرا از سوی شهرداری انجام شده است و ماجرای «حفاری‌های سفارشی»، توضیح داد: میراث فرهنگی نه اطلاعی داشته و نه نظارت کرده است. شکایت خود را به دادگاه قضایی اعلام کردیم. ما هم مثل رسانه‌ها ١۴ فروردین از ماجرا مطلع شدیم و از طریق مرجع قضایی پیگیر هستیم.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  54