شماره ۳۳۳۷ | سه‌شنبه 9 ارديبهشت 1404
صفحه را ببند
روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان برگردانده می‌شوند

فرماندار تایباد گفت: روزانه به‌طور میانگین هزار و ۸۰۰ نفر از اتباع غیرمجاز افغانستانی از طریق گذرگاه بین‌المللی دوغارون به کشورشان بازگشت داده می‌شوند.
حسین جمشیدی افزود: این تعداد تبعه غیرمجاز افغانستانی در قالب اتباع خودمعرف، شناسایی شده در سراسر کشور و خودمعرفین طرح مشترک به وطن خود برمی‌گردند.
وی اظهار کرد: در راستای برخورد با حضور غیرقانونی اتباع کشورهای خارجی در کشور، تبعه غیرمجاز افغانستانی که در ۱۱ استان کشور شناسایی می‌شوند بعد از سیر مراحل قانونی از طریق معبر دوغارون راهی افغانستان خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه شناسایی اتباع خارجی غیرمجاز در سراسر کشور و برگشت آنان به کشورشان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های اولویت دار وزارت کشور است، ادامه داد: در یک سال گذشته شمار برگشت اتباع غیرمجاز افغانستان به کشورشان افزایش داشته است.
فرماندار تایباد گفت: مرز دوغارون اصلی‌ترین مرز خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی به کشورشان است و همه زیرساخت‌های لازم برای خروج آسان آنها در این منطقه فراهم شده است.
جمشیدی بیان کرد: معبر دوغارون یکی از امن‌ترین دروازه‌های ورود قانونی اتباع افغانستانی به ایران است، سالانه افزون بر یک میلیون نفر مسافر از طریق این گذرگاه وارد ۲ کشور ایران و افغانستان می‌شوند.
وی اضافه کرد: امنیت پایدار مرزهای مشترک ایران و افغانستان، اجرای طرح موفق انسداد دیوار مرزهای شمال شرق، توان و اقتدار نیروهای مسلح مستقر در مرزهای شرقی، برخوردهای قانونی در داخل کشور با ورود اتباع غیرمجاز و همراهی همه دستگاه‌های متولی کشوری و استانی منجر به کاهش ورود غیرمجاز اتباع افغاستانی به دوغارون و جمهوری اسلامی ایران شده است.
براساس اعلام اداره کل اتباع و مهاجران خارجی خراسان رضوی، مشهد بعد از تهران دارای بیشترین شمار مهاجران خارجی است که نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر آنان دارای مدارک شناسایی و اقامت شامل کارت آمایش، گذرنامه، گذرنامه خانواری و برگه سرشماری هستند که مشخصات آنها در سامانه سیام وزارت کشور ثبت شده است و به‌عنوان اتباع قانونی در مشهد اقامت دارند.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  46