با تکمیل اصلاح 98 محوری که شناسایی شده، روزانه حداقل یک میلیون لیتر بنزین در تهران صرفه جویی می شود و تاکنون نیز اصلاح معابر منجر به صرفه جویی 400 هزار لیتری بنزین در شهر تهران شده است. عباس شعبانی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به نقش موثر اصلاح معابر روی مصرف بنزین گفت: مطالعاتی که روی 98 تقاطع و معبر پرتردد شهر تهران انجام شد حکایت از آن دارد که با اصلاح برخی از معابر می توان روزانه یک میلیون لیتر در مصرف بنزین صرفه جویی کرد. وی در این خصوص گفت: براساس این مطالعات، می توان با اجرای عملیات اصلاح معابر حدود 783 کیلومتر از طول معابرتهران را اصلاح کرد و به حدود 57 کیلومتر رساند. شعبانی همچنین با ذکر اینکه امسال نیز حدود تعداد دیگری از معابر اصلاح خواهد شد گفت: در صورت تکمیل تمامی اصلاح شده، مصرف بنزین که
هم اینک در تهران 5/12 میلیون لیتر در روز است به حداقل 5/11 میلیون لیتر کاهش پیدا خواهد کرد که این رقم چه از لحاظ مادی و اقتصادی و چه از منظر کارشناسی عدد بزرگی است. معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۳۸ تقاطع از این تقاطعهای غیرهمسطح افتتاح شده است، تصریح کرد: در طول چهار سال، ۴۰۰ کیلومتر مسیر افتتاح خواهیم کرد که تا پایان سال نیز بخش دیگری از این مهم به بهره برداری میرسد.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که معابر اصلاح شده تاکنون، چقدر درصد کاهش پیدا کرده است؟ گفت: از آنجاییکه معابر اصلاح شده جزء معابر مهم شهری بوده اند، حدود 400 هزار لیتر در روز صرفه جویی مصرف بنزین را باعث شده اند.
وی افزود: همچنین مدیریت زمان سفر شهروندان، کاهش ترافیک، کاهش ترددهای غیرضروری و کاهش آلودگی هوا از پیامدهای تکمیل دسترسیهای بزرگراهی است.
نامه نگاری زاکانی با رئیس سازمان محیط زیست درباره فاز ۲ بزرگراه شوشتری
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از نامهنگاری شهردار تهران با رئیس سازمان محیط زیست برای اجرای فاز ۲ بزرگراه شهید شوشتری خبر داد و گفت: مطالعه اجرای فاز ۲ بزرگراه شهید شوشتری را ارسال کردهایم. وی با تأکید بر اینکه ساخت فاز ۲ شهید بروجردی هنوز دارای معارضین تأسیساتی است، تصریح کرد: در خصوص افتتاح بزرگراه شهید شوشتری نیز باید بگویم که آزادراه شوشتری ۱۶.۳ کیلومتر است که فاز اول آن به طول ۹.۲ کیلومتر در نیمه اول امسال احداث خواهد شد و نامهنگاری برای تحویل اجرای فاز ۲ بزرگراه شوشتری انجام شده است.معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه بزرگراه شهید شوشتری نقش زیادی در کاهش ترافیک منطقه شرق تهران دارد، گفت: در شرق تهران بزرگراه بسیج را داریم که عملا نقش رینگ شرقی تهران را برعهده گرفته در حالی که اصلا گنجایش چنین حجم تردد را ندارد و بزرگراه شوشتری حلقه کمکی است چرا که با نقش بزرگراهی که دارد میتواند حجم تردد در شرق تهران را مدیریت کند و نکته قابل توجه این است که بررسیها نشان داده با افتتاح بزرگراه شهید شوشتری ۵.۵ درصد از ترافیک شرق تهران و ۱.۵ درصد از ترافیک کل تهران کاهش مییابد و این نشاندهنده نقش مهم بزرگراه شوشتری است.وی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر سرانجام مکاتبه با سازمان محیط زیست برای اجرای فاز ۲ بزرگراه شهید شوشتری که از محدوده پارک سرخه حصار عبور میکند، تصریح کرد: شهردار تهران به رئیس سازمان محیط زیست نامه زده و مطالعه اجرای فاز ۲ بزرگراه شهید شوشتری را ارسال کرده و اعلام کردیم که خواستههای محیط زیست را قطعا مدنظر قرار خواهیم داد و رئیس سازمان محیط زیست نیز به معاون خود دستور داده تا اقدامات لازم را انجام دهند.
شناسایی ۱۰ گلوگاه ترافیکی در تهران
وی از شناسایی ۱۰ گلوگاه ترافیکی در تهران خبر داد و اظهار کرد: رفع این گلوگاههای ترافیکی که در مناطق مختلف تهران است برعهده ما قرار گرفته و از ۱۵ اردیبهشت ماه رفع این گلوگاه شناسایی شده، براساس برنامه ریزیهای صورت گرفته این مهم را انجام خواهیم داد.
سرنوشت یک پروژه نیمه کاره
همچنین شعبانی در خصوص آخرین وضعیت احداث بزرگراه یادگار امام و برخی سخنان مبنی بر معارض لوله آب برای ادامه این پروژه اظهار کرد: براساس برنامه ریزیهای صورت گرفته و همچنین هماهنگی ای که با اداره آبفا انجام شده است مقرر شده تا دو هفته آینده مسئله معارض لوله آب رفع شود و این اقدام یک هفته کار اجرایی دارد و بعد از رفع معارض عوامل شهرداری ۴۵ روز کار اجرایی خواهد شد و به نظر میرسد اگر همه اقدامات براساس
برنامه ریزیهای صورت گرفته پیش برود اواخر خردادماه یا نهایتا اوایل تیرماه میدان فتح بازگشایی میشود.معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه لولههای آب برای جایگزینی تهیه شده است، اظهار کرد: یکی دیگر از پروژههایی که امسال میبایست به بهرهبرداری برسد پروژه میدان سبلان است که البته اقدامات اجرایی و حتی آسفالت آن انجام شده و منتظر تعیین افتتاح آن هستیم.