شماره ۳۳۲۵ | دوشنبه 25 فروردين 1404
صفحه را ببند
عارف در نخستین جلسه نهادهای اجتماعی-فرهنگی در دولت چهاردهم؛
نهادهای انقلاب در جایی وارد شوند که بخش خصوصی و دولت توان ورود ندارند

دویست و هشتمین نشست نهادهای اجتماعی-فرهنگی با حضور مدیران ارشد این نهادها در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد. معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به بیانات رهبر انقلاب مبنی بر اینکه «دولت در جایی وارد شود که بخش خصوصی انگیزه ندارد»، گفت: در مورد نهادهای انقلاب اسلامی نیز باید در جایی وارد شوند که در درجه اول بخش خصوصی و در درجه دوم دولت توان ورود به آن را ندارد.

انقلاب ما انقلابی فرهنگی است
معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه این جلسه تصریح کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب، قرار بود که انقلاب ما حرف و ایده‌های نو را مطرح کند که با روند سایر حکومت‌ها و انقلاب‌ها متفاوت باشد. ما با انقلاب‌های ایدئولوژیک زیادی در تاریخ روبه‌رو هستیم که عقبه انقلابی داشتند اما بعد از مدتی به دنبال منافع باندی گروهی و حزبی خود رفتند اما عقبه انقلاب ما فرهنگی بود، واضح است که چنین انقلابی با دشمنان زیادی مواجه شود و در این شرایط بود که دنیای استکبار جنگ ۸ ساله را تحمیل کرد اما همه این‌ها نه تنها باعث ضعف ما نشد که باعث استحکام ما شد و خوشحالیم که اکنون نهادهایی از انقلاب برآمده‌اند که با جدیت فعالیت کرده و در بحران‌ها تلاش می‌کنند در خدمت مردم باشند.
وی افزود: با وجود مضایق بودجه‌ای، گاهی دولت‌ها مشخص نیست که در بحران‌ها به کدام سمت و سو می‌روند و تا کجا می‌توانند کار کنند اما نهادهای انقلاب اسلامی که ساختارهایی جدا از ساختار بروکراسی و اداری دارند می‌توانند به سرعت و بهتر فعالیت کرده و خصوصا در شرایط بحران به کشور و ملت خدمت کنند.

ثباتِ راهبردِ نهادهای انقلاب اسلامی به یُمن دقت‌نظر رهبر انقلاب است
عارف گفت: نکته دیگری که درباره نهادهای انقلاب اسلامی می‌توانم به آن اشاره کنم ثبات مدیریتی و ثبات راهبردها در این نهادهاست. متاسفانه در برخی دولت‌ها به تصمیمات دولت قبل احترام نمی‌گذاشتند و نمی‌گفتند که اگر تصمیمی در دولت قبل گرفته شده است آن را بررسی کنیم و اگر خوب بود ادامه بدهیم و گرنه آن را کنار بگذاریم، بلکه شیوه کار به این صورت است که از ابتدا که می‌آیند تصمیمات قبلی را کنار می‌گذارند و این یک سیکل نادرست ایجاد کرده است. اما در نهادهای انقلاب اسلامی، ثبات وجود دارد که این بسیار با ارزش است و در آنها تغییر راهبرد نداریم و این به یمن دقت نظر مقام معظم رهبری حاصل شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: فلسفه تشکیل نهادهای انقلاب اسلامی این بوده است که بدون وابستگی حقوقی در خدمت نظام باشند و این همان نقشی است که من از آن به عنوان نقش متمم یاد می‌کنم.
معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری با صراحت بیان کرده‌اند که «دولت در جایی وارد شود که بخش خصوصی انگیزه ندارد»، چرا که بخش خصوصی باید به دنبال سود اقتصادی باشد، اما در مورد نهادهای انقلاب اسلامی، باید در جایی وارد شوند که در درجه اول بخش خصوصی و در درجه دوم دولت توان ورود به آن را ندارد.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  43